VV Éva nagyon megijedt. (kép: rtlklub.hu)

Csúnyán megtorolták a késést Dunaszerdahelyen.



Háromórás késéssel érkezett meg Baukó Éva Dunaszerdahelyre, ahol az egyik szórakozóhelyen kellett volna találkoznia a rajongókkal. A fellépés 11 órára volt megbeszélve, de Éváék több órás késéssel érkeztek meg. Állítólag ez vágta ki a biztosítékot a szórakozóhely tulajdonosánál, aki nem akarta kifizetni a hakniért járó összeget
.
Éva már csak arra lett figyelmes, hogy sofőrjét a földön rugdossák. Pontosabb részleteket az ügyről még nem lehet tudni, de az eset megtörténtét Éva megerősítette, sofőrje nem nyilatkozik.

Két dologra tudunk gondolni: Az egyik, hogy mostanában volt a trianoni béke aláírásának évfordulója, mely minden évben feszültségeket szül a két ország között. A másik pedig az, hogy a volt villalakók szeretnék kihasználni azt a néhány hónapot, amíg úgymond „kelendőek”, amíg mindenki emlékszik rájuk és minél több fellépést bevállalni. Ezért lehetséges, hogy nem tudnak egyik helyről a másikra időben odaérni.

Mi mindenesetre a sofőrnek jobbulást kívánunk, és ha részleteket tudunk meg az ügyről, akkor tájékoztatni fogunk titeket.

A stop.hu cikkét itt olvashatjátok: http://stop.hu/articles/article.php?id=886767


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...