VV Kinga
Ha ezt Kinga hallaná...
Vasárnap lesz a VV5 talán eddigi legizgalmasabb a, amely során összecsap - mint Kiválasztott -, és - mint Kihívott -. A csata már a Kihívás pillanatában elkezdődött, hiszen Seherezádé - valljuk be, tőle szokatlan módon - rendkívül összeszedetten, a 3 percet maximálisan kihasználva Kinga képébe olvasta, hogy mi az, ami nem tetszik neki a Cselszövő lány viselkedésében.

Kinga - szokásához híven - sűrű bólogatások és "aha, aha, okés, okés" kíséretében nyugtázta a Szenvedélyes lány valóban szenvedélyes monológját, de látható volt rajta a feszültség, és ezt később a riportszobában be is ismerte.

A csatározás tegnap is folytatódott, amikor is gyakorlatilag az összes Való Világ 5 villabeli lány magából kikelve ordítozott egymással a vádbeszédek felolvasása közepette.

Nem csoda tehát, hogy nem csak a villában, hanem a villán kívül is forrnak az indulatok. A két Parbajozó rokonai és barátai, valamint egykori, már kiesett villalakók mondták el a Fókusz stábjának, hogy mi a véleményük a két szőkeség Párbajáról.

szerint végre elérkezett egy olyan Kiszavazóshow, ami nem taktikából, nem a "hátulról mellbe" elvét követve, hanem színtiszta indulatoktól vezérelve következik be. Ugyanis Sehi és Kinga Párbaja már régóta a levegőben van, és szinte mindenki erre vár, már a beköltözés óta.

Seherezádé édesanyja szerint abszolút rivalizálásról van szó
Seherezádé édesanyja, Ditti szerint (aki már többször is nyilatkozott lányával kapcsolatban, sőt még a kiesett Gergővel is komoly szócsatát vívott) a két lány között érezhető a feszültség, de ez főként a rivalizálásnak tudható be, mely szerinte nem a lánya, hanem inkább Kinga irányából érkezik.


Kinga apukája kemény kijelentéseket tesz
Kinga apukája, Kutai László nem igazán szívleli Seherezádét. Egyrészt nem tetszik neki a stílusa, másrészt nem rejti véka alá azon véleményét sem, hogy a táncos lány 16 éves kora óta a "testéből keresi a kenyerét", míg az ő lánya csak az iskolapadot koptatta, és diploma előtt áll.

Ditti szerint elég unalmas már ez a "táncos lány" téma, és elég gyenge érvnek is tartja. Főleg azért, mert az ő lánya is leérettségizett, 2 felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik, és nem is akarja ezt a végzettség témát tovább ragozni, mert mint mondja: "Elég szégyen az, hogy valaki az iskolákkal példálózik, mégis a lánya úgy káromkodik, mint egy kocsis."

Tekintsétek meg a videót, ahol a két szülő keményen odamondogat egymásnak:

Gergő és Kinga randija
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...