Csaba véleménye
Csaba szerint...
A tegnapi összefoglalóban - sok más egyéb mellett - volt egy érdekes momentum. Méghozzá véleménye és kapcsolatáról. Csaba konkrétan azt boncolgatta, hogy valójában Attila használta ki Kingát, és nem pedig Kinga Attilát.

Nos, Attilát lehet szeretni, és lehet nem szeretni (mint ahogy ez elmondható minden villalakóról egyaránt), de ez ebben az esetben teljesen lényegtelen. Egy adott vita-, szituáció- és kérdés kapcsán nem az számít, hogy kit mennyire kedvelnek, és ki mellett állnak többen, hanem az, hogy kinek van igaza. Éppen ezért nem csak a mi fülünket, hanem sok más rajongó fülét is megütötték Csaba szavai.

Hiszen ha hirtelen kellene válaszolnunk, akkor kapásból tudnánk mondani a Való Világ 5 műsorából olyan meglehetősen nagy jelentőségű dolgokat, amikben Attila igencsak kedvezett Kingának. Pl. és Attila átpasszolták Kingának a lila kendőt az ötödik Megmérettetés során. Attila elintézte (Péter meggyőzése révén), hogy Kinga apukája bemehessen a lányához. A táncos héten történt botrányban a nézők nagy része Attilának adott igazat, a villalakókkal egyetemben (akik akkor szó szerint a "kihasznál" szót emlegették az ügyben), levele után - bár nem hitte el Kinga érveit - Kingának adott igazat, nehogy összeomoljon, és feladja a játékot.

Ráadásul pont , és Csaba voltak azok, akik nemrég arról beszélgettek a VV5 villájában, hogy Kinga mennyire nem bírja már odabent - Fecó szó szerint azt mondta, hogy "rendesen megbolondult" -, Csaba pedig arról értekezett, hogy szerinte "Kingának csak addig jó valaki, amíg azt mondja, amit hallani akar" (szó szerint idéztük, a következő videóban Ti is megtekinthetitek: Való Világ 5 - 104. nap - Kinga megint behisztizett).

Ellenben amikor tegnap ugyanezt mondta Attila Csabának ("Cserben kell hagyni egyszer, rögtön meglátod az igazi arcát."), akkor Csaba semmit nem szólt, inkább bement a szaunába Attilát kitárgyalni.

Vajon Te mennyire értesz egyet Csaba véleményével?
Tényleg Attila használta ki Kingát? Vagy Kinga volt az, aki Attilát kihasználta? 

Szavazz Te is LIKE-kal!


Kinga használta ki Attilát
Attila használta ki Kingát
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...