Attila és Kinga az Arénában
Attila és Kinga ismét együtt táncoltak
Kedden lezajlott a VV5 ötödik e, amely két részből állt.

Az első részben a villalakóknak csoportokat kellett alakítaniuk, egy-egy csoport 3 főből állt, akik közül egy ember "élő karácsonyfaként" funkcionált, egy ember gyűjtögette a díszeket, egy pedig pakolta a fára. Szoros versenyben, de a , és trió diadalmaskodott az első körben, így ők mehettek tovább az X-BOX táncversenyre.

A második forduló előtt - nem túl nagy meglepetésre - az Összeférhetetlen és a Valóságshow-veterán ismételten taktikázásra adta a fejét, és úgy döntöttek, hogy a Cselszövő lány fog kikerülni a táncversenyből győztesen.

A verseny el is kezdődött, és a fiúk bele is adtak apait-anyait, hogy ne ők nyerjék meg az adott fordulót. Végül a terv bevált, és Kingáé lett a lila kendő, aminek ő nagyon örült, a többi Való Világ 5 villalakó már kevésbé.

Maga , a Való Világ 5 műsorvezetője is felhívta a fiúk figyelmét, hogy talán máskor nem kellene ennyire nyilvánvaló módon csalniuk, mert a nézők az izgalmas Arénabeli Megmérettetéseket szeretik, nem pedig azokat, amelyeket mindenféle módon megpróbálnak megbundázni.

A fiúk tehát ismételten bűnbakokká váltak, a közhangulat ismét ellenük, de legfőképpen Attila ellen fordult. Sőt, az utóbbi napokban mintha Péter is megpróbálna kifarolni az Összeférhetetlen srác mögül.

Az ötödik Megmérettetés videóit az "Elolvasom" gombra kattintva tekintheted meg.

Díszítő manók


Az X-BOX táncverseny

Címkék:,


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...