finalisták
A 3 VV5 finalista
Hányszor volt már életed során olyan, hogy feleslegesen dobtál ki pénzt egy olyan dologra, amiről csak később derült ki, hogy nem érte meg. Akár egy mozijegy, amit egy nézhetetlen filmre váltottál meg, akár egy étel, ami végül ehetetlennek bizonyult, vagy bármi, amire nem kellett volna költened.

A Való Világ 5 szereplői és finalistái fél éven át szórakoztattak bennünket, napról napra tartalmas kikapcsolódást nyújtva a rajongóknak.

Eljött az ideje, hogy mi is megpróbáljuk honorálni ezeket, legalább 1 SMS, vagy 1 telefonhívás által. Ez biztosan nem lesz kidobott pénz, hiszen a villalakók már bizonyítottak, és nem csak néhány napon, hanem hónapokon keresztül nyújtottak egy kis felüdülést a nap végén.

Hogy kire kell szavazni? Azt Te döntöd el, de mi szeretnénk nyújtani egy kis segítséget a választáshoz néhány kérdés segítségével, amit magadnak kell feltenned, és ezek talán segítenek meghozni a megfelelő döntést (ha eddig esetleg nem sikerült volna).

Többféle kérdéskör alapján lehetne dönteni, mi most főleg a szórakoztatás témakörét járjuk körbe, hiszen mégis csak egy olyan műsorról – egy valóságshow-ról - beszélünk, aminek a szórakoztatás a célja.

A fél év alatt hány emlékezetes jelenet történt a műsor során, és melyik az a finalista, aki a legtöbb ilyenben szerepelt?

  • Melyik az a játékos, akinek szívesen belebújtál volna a bőrébe a játék során?
  • Ki az, akivel a legjobban tudsz azonosulni?
  • Kivel ülnél le egy üveg sör / kóla mellé beszélgetni?
  • Kivel mennél el egy hétre a Balatonra?
  • Melyik az a VV5 finalista, aki a legjobban hiányzott volna a műsorból?
  • Ha 3-4 év múlva visszaemlékeznél a Való Világ 5 műsorára, ki jutna eszedbe elsőként?
  • Ha lesz a valóságshow-nak folytatása, és szeretnéd is nézni, akkor melyik az a játékos, akinek a karaktere – vagy valami hasonló – megjelenne a következő szériában is?

Ha Te is tudsz hasonló kérdéseket, akkor lent, a Facebook fórumon oszd meg velünk, és azt is, hogy Te mi alapján szavazol és kire. Valamint azt, hogy szerinted mi lesz a finálé végeredménye.

Ha LIKE-kal szeretnéd kifejezni véleményedet, akkor azt a következő címen tudod megtenni:

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...