Vera nővére
Szóváltás a stúdióban
A 10. Párbaj után az xNews riportere, Körmendi Gábor - aki egykor nak tett fel kellemetlen kérdéseket, majd pedig buliján támadták meg - riportot próbált készíteni Vera nővérével, Zsuzsával, akit látható módon nagyon felzaklatott nővére kiesése.

Zsuzsa elmondása szerint rendkívül inkorrekt dolog volt, hogy nem mutattak állást - persze attól még szavazni lehet... -, és elképzelhetetlennek tartja, hogy ilyen arányban megváltozott volna a szavazás aránya.

Nyilván Vera nővére próbálja védeni húgát, de ne felejtsük el, hogy egy nagyon felfokozott hangulatban lezajlott ról volt szó, amire gyakorlatilag hónapok óta készült mindenki, így nem csoda, hogy a Kiszavazóshow óráiban rengeteg szavazat érkezett be, pechükre pont Attilára.

De nem is Zsuzsa véleménye volt az érdekes, hanem ami ezután történt.

Cristofel, és ugyanis pont abban a sorban ültek a Párbaj alatt, amelyikben Zsuzsa, így a műsor végén kénytelen kelletlen, keresztezték egymás útját.

Pont a riport alatt próbált a "szerelmes pár" elhaladni Vera nővére mögött, Cristofel pedig finoman - egy bocsi kíséretében - arrébb tolta Zsuzsát, hogy el tudjanak férni.

A szőke hölgy erre azonnal haragra gerjedt, és így válaszolt:
- "Rúgjál fel, nem látod, hogy nyilatkozom"

Cristofel nem igazán értette, hogy mi a problémája vele Vera nővérének - Cris arca egyébként mindent elárul -, hiszen tényleg nem volt semmi rossz szándék a viselkedésében.

A szóváltás odáig fajult, hogy Zsuzsa és Veronika a végén már egymás sértegetésébe csaptak át, és csak úgy röpködtek az "idegbeteg", "ostoba", "senkirekellő(!)" és hasonló jelzők.

A videót a következő címen tekintheted meg: xnews.blogzona.hu
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...