Körmendi Gábor
Körmendi Gábor húzta a rövidebbet
semmit nem bíz a véletlenre. A hirtelen jött népszerűséget eddig is próbálta meglovagolni, de mivel a hírnév gyorsan elszállhat, ezért tartósabb befektetéseket is próbál eszközölni. Így tett legutóbb is, amikor egy, a saját nevével fémjelzett PUB-ot nyitott, amelyre meghívta a sajtó jeles képviselőit is.

A VV5 műsorából viszonylag hamar kiesett Cristofel viszont nem gondolta volna, hogy milyen incidens fog lezajlani éppen a megnyitó alatt.

A rendezvényre hivatalos volt ugyanis Körmendi Gábor - akiről legutóbb akkor írtunk, amikor elég keményen beolvasott nak az egyik nyári fesztiválon - és operatőre. Az ajtóban viszont útjukat állta egy hamis rendőrigazolványt szorongató férfi, és miután kérték tőle, hogy mutassa az azonosítószámát, azonnal támadásba lendült.

Holecz Balázs operatőr szerint a titokzatos biztonsági őr időt sem adott nekik arra, hogy igazolják magukat. Egyszerűen megtámadta őket hátulról és rögtön kitépte a kezéből a kamerát, társát, Gábort pedig tarkón vágta.

A kihívott - igazi - rendőrök előállították a támadókat, akiknek nem csupán garázdaság miatt, de azért is felelniük kell majd, mert rendőrnek adták ki magukat.

A verekedésről készült felvételért kattints a képre:

Cristofel buli

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...