VV Cristofel bulizik
Cristofel kint is Cristofel maradt
kiesése után először vetette bele magát a budapesti éjszakába, hogy az egy hónapnyi bezártság alatt felgyülemlett feszültséget végre barátaival együtt levezesse.

Cristofel, a Való Világ 5 első Párbajának vesztese még mindig nehezen emészti meg győzelmét. Ahogy azt már korábban is elmondta, ő mindent megtett azért, hogy bent maradjon. Próbált szórakoztató, humoros és egyéni lenni, de a közönség mégsem szavazott neki bizalmat. Mint mondja, rengeteget dolgozott azért, hogy olyan legyen a megjelenése amilyen, és hogy a VV5 villájának küszöbét ne csak néhány szakadt gönccel a bőröndben lépje át. És mindezt azért, hogy az első Kiszavazóshow-n kiessen? Az élet igazságtalan.

Mindig is az volt az álma, hogy kilépjen abból a környezetből, amiből jött. Nem szégyelli, hogy honnan származik, és pontosan ezért, mindent megtenne, hogy a családja, és ezáltal az ő körülményei is javuljanak. Ezért is voltak nagyratörő tervei a Való Világ műsorában, de ezek a tervek és álmok mind-mind szertefoszlottak.

De természetesen Cristofel nem adja fel!

Már a Reggeli című műsorban is elmondta, hogy bár mérhetetlenül csalódott, mégis, a korai kieséséből származó hátrányt előnnyé próbálja kovácsolni. Ezenkívül erőt ad neki a rengeteg rajongó támogatása is. (1 nap alatt 50.000-en Cristofel visszatérése mellett)

Mivel "ezermesternek" vallja magát, így szinte mindent el tud vállalni, és szinte mindent el is fog vállalni azért, hogy az életét jobbá tegye. Legyen szó egy sportruházat reklámplakátjáról, haknizás vidéki diszkókban, vagy akár Chippendale Show-ról.

Körútjának első nagy állomása egy budapesti diszkó volt, ahol VIP vendégként fogadták, és bár fényképét mindig magánál tartja, a buliban mégsem hazudtolta meg villabeli mivoltját.

Ha kíváncsi vagy Cristofel első bulijára, akkor kattints az "Elolvasom" gombra.


Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...