Alekosz a Reggeliben
kétszer is meggondolja, hogy mit vásárol.
Bár a VV5 közeledtével egyre kevesebb szó esik az egykori villalakókról, mégis van közöttük néhány, akik még mindig a rivaldafényben élnek, és minden lépésükről tudósít a sajtó.

Nincs ez másként a Való Világ előző részének győzetésével, Alekosszal sem.

Mi is beszámoltunk róla, hogy hamarosan könyvet fog megjelentetni, illetve nagygyűléseket szervez. A legújabb hír pedig az, hogy lemezt készít.

Akik hirtelen felkapják a fejüket ezen hír hallatán, mondván: "na ne, még egy zenélő villalakó", azoknak halkan megjegyeznénk, hogy Alekosz, ellentétben Zsófival, már a villalét előtt is zenéléssel foglalkozott, hiszen lakodalmak és egyéb zenés rendezvények során gyakran lépett fel szintetizátorával. Tehát ha valami, akkor ez tényleg várható volt tőle.

Alekosz egyébként nem aprózza el, hiszen már rögtön 2 lemez is tervbe van véve, az elsőn csak ő, míg a másodikon vendég előadók is szerepelni fognak.

Sokan kérdezik egyébként tőle, hogy mi lett a milliókkal amit a Való Világ megnyerésért kapott. Nos, a válasz az, hogy hozzá sem nyúlt. Alek rendkívül spórolós típus, nemhogy kétszer, de százszor is meggondolja, hogy egy adott terméket megvegyen e. Mint mondja, egy bizonyos vagyon felett a tudat, hogy a kiszemelt árut megtudja venni, rendkívül jóleső érzés. Ezért inkább csak fantáziál a dolgokról, de valójában nem veszi meg őket.

A Reggeli című műsorban egyébként emberére akadt, ugyanis meghívták a stúdióba  Klapka "Vámház körút 9." Györgyöt is , aki nemcsak Alekoszt, de mindenkit ellát néhány befektetési- és spórolási tanáccsal.

Klapka úr szerint mindenki addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér, ha pedig több pénzt szeretne, akkor csakis a tőzsde, az ingatlan vagy az arany jöhet szóba.

Jellemzően egyébként arra a kérdésre, hogy "na jó, de mit tegyenek azok, akiknek nincs annyi pénzük, hogy az előző három bármelyikébe is belefogjanak", így válaszol:
"Akinek van pénze vegyen aranyat, akinek nincs, az meg zöldséget!"

csodálatos...

A Reggeli riportját az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.



AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...