Tündével érkezett a fogadásra.
Nagyszabású bemutatót és fogadást tartottak a VAM Design Centerben, ahová a Való Világ nyertese, is hivatalos volt. Eddig semmi különös nem lenne a dologban, de nyilvános rendezvényen eddig még nem mutatkozott régi szerelmével, Szabó Tündével, most viszont úgy tűnik, megtört a jég.

Tündével már évek óta - egészen pontosan 6 éve - szoros kapcsolatban áll, nagyon sokáig együtt éltek, de még mindig nem határozták el, hogy végleg összekötik életüket.

Tünde korábbi nyilatkozatai alapján egyébként nem rajta múlik a dolog. Ő annak ellenére szereti Alekoszt, hogy ország-világ előtt űzte a csajokat, holott tudta, hogy szerelme otthon vár rá.

Alekosz úgy érzi, hogy a valóságshow-val jött hirtelen népszerűséget még egy kicsit meg kell lovagolni. Elmondása szerint, szeretné még egy kicsit kiélni magát, de a családalapítást és gyermekvállalást csak és kizárólag Tündével tudja elképzelni.

Az más kérdés, hogy Tünde mit szól ehhez az egészhez, ugyanis ha Alek sokáig játssza vele ezt a játékot, akkor könnyen megeshet, hogy két szék közül a földön találja magát.

A VV4 győztese a Tabu TV riporterének mesél jövőbeli terveiről is.

3 héten belül piacra kerül a könyve, melynek címe Fordított világ lesz. A cím arra utal, hogy a tévénézők számára sok minden másképp jött le, mint ahogy az valójában megtörtént. Sokszor teljesen másként értelmeztek a műsor nézői egy-egy jelenetet, és többek között ezt szeretné tisztázni.

Ezenkívül egy lemezzel is készül, melyre 10 dalt tervez, mind-mind magyar mulatós slágerek.

Nagy várakozással tekint mind a könyv-, mind pedig a lemez megjelenésére, ugyanis ez számára egy visszaigazolás lesz a rajongók részéről, hogy vajon érdemes e folytatni. Szeretne ugyanis más témákban is tollat ragadni, de ha látja, hogy az első könyvét nem övezi közönségsiker, akkor inkább bele sem fog.

Bár szerette volna, ha a könyv még a VV5 előtt a piacra kerül, de sajnos erre már nincs mód. Mint mondja, bár a Való Világ 5 Aréna koncepciója más lesz, mint az előző szériáé volt, mégis a leendő villalakók sok hasznos tanácsot találhattak volna könyvében, hiszen ő volt az a személy, aki a villa legelső napjától a legutolsóig bent volt, és ezen élményeit papírra is fektette.

Az Alekosszal készült interjút az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.

Címkék:,


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...