Való Világ 5 Aréna
Az ARÉNA.
Szeptember 12-én indítja útjára az RTL Klub a Való Világ 5 - Aréna című valóságshow-ját, mely minden eddigi reality-t túl fog szárnyalni sok tekintetben.

Majdnem egy hónapnyi csúszással, szeptember középen rajtol Magyarország legnépszerűbb valóságshow-jának 5. szériája. A csúszás nem véletlen, ugyanis a villán átalakítási munkákat végeznek, mely munkálatok kulcsfontosságúak a következő rész szempontjából.

A Való Világ sajtósa, Dobsi Adrienn a Bors című napilapnak elmondta, hogy az átépítésre a szabályrendszerek változása és a műsor jellege miatt van szükség.

Mint mondja, a VV5 rengeteg mindenben el fog térni elődjétől. Többek között sokkal inkább a konfliktusokra és viszályokra próbálják kiélezni a műsor menetét. Ennek megfelelően a műsor alcíme Aréna lesz.

Ezt természetesen nem csak elméletben, hanem fizikai valójában is szeretnék hangsúlyozni, értve ezalatt azt, hogy a villa design-ja is megváltozik.

A rikító, világos színek szerepét átveszik a szürkés, sötétebb színek. Emellett egy új épületrészt is felépítenek, melynek funkcióját még nem árulhatják el.

Dobsi Adrienn elmondása szerint ez lesz minden idők leghosszabb valóságshow-ja és ebben fognak a legtöbben szerepelni. Ennek megfelelően sokkal több kategóriából lehet majd a műsorba bekerülni, vagyis jóval több lesz majd, mint a VV4-ben volt.

Bár a VV5 castingjai a vége felé járnak, ki is alakult egy hetven fős keret, melynek tagjai csak hajszálra vannak a villa kapujától, mégis, van még egy-két nyitott pozíció.

Ahogy mi is megírtuk (Való Világ 5 - Még lehet jelentkezni), bizonyos kategóriákban még várnak jelentkezőket, ugyanis minden beszavazóshow-ban a 3 legerősebb egyént szeretnék indítani, és úgy tűnik, az eddigi 18.000 jelentkező közül nem sikerült őket megtalálni maradék nélkül.

Lázasan készül tehát az RTL Klub az 5. szériával, és ha csak a fele bejön annak, amit ígérnek, akkor várhatóan ez lesz a magyar televíziózás történetének legsikeresebb műsora. (Nah, jó... a Friderikusz Show-t ne számoljuk bele, mert akkoriban kb. 1 csatorna volt, és az egész ország Fridit nézte)

forrás: Bors


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...