Megtalálta élete párját.
Úgy látszik a Való Világ fekete amazonjának élete végre révbe ért. VV (Márki) Zsuzsi ugyanis szerelembe esett és már a gyermekvállaláson gondolkodnak párjával.

Elmondása szerint mióta rátalált a szerelem, teljesen más életet él. Eddig két végén égette a gyertyát, de most "visszakapcsolt egyesbe". Nem jár bulizni, levetkőzte fiatalkori szenvedélyeit, és csak a párjának él, akivel igyekszik minél több időt együtt tölteni.

Zsuzsi jelenleg a testvéreivel él egy albérletben, de egy hónap múlva kész lesz a barátjának a lakása, így minden adott arra, hogy összeköltözzenek.

Noha jelenleg nem terhes, de mint mondja, a szerelem koronája a gyermek, így mindenképpen szeretne gyermeket vállalni újdonsült párjával.

Mivel olyan családban nőtt fel, ahol bár szerették egymást, de ezt a szeretetet nem tudták kellőképpen kifejezni és átadni, így attól fél, hogy "túl fogja szeretni" a gyermekét, mert próbálja majd megadni neki mindazt, ami az ő életéből kimaradt.

Szót ejtenek Márki Zsuzsi apukájáról is. Zsuzsi nem cáfolja, sőt megerősíti a híreket, miszerint apukája tényleg pedofil, és börtönben is ült emiatt. Ahogy ő fogalmaz: "nincs, nem is volt, és nem is lesz apukám".

Gyermekkorában anyukájának az édesapját is pótolnia kellett. Így a felnőtté válás alatt nagyon sok fiús tulajdonságot öltött magára, és bár a kinézete rendkívül nőies, önmagát mégis egy fiús lánynak vallja.

Talán most, hogy új szerelemre talált és ráköszöntött a boldogság, egy szerető férfi mellett ismét nőnek érezheti majd magát.

A VV Zsuzsival készült interjúkat az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.


VV Zsuzsi barája:



AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...