Laci gyermekkoráról is mesél.
VV Laci a Sziget fesztiválon mesélt arról, hogyan bírja a sok munkát, és eddigi életéről is megtudhatunk néhány információt.

A villa testőrének lehetősége nyílt arra, hogy étterme, a Club Lazarus a Sziget fesztivál területére kitelepüljön, és László élt is a lehetőséggel.

Mint megtudhatjuk, az első két nap forgalma alapján inkább sírhatnéka támad. Szerinte a Szigetlakók kintről, nagyobb áruházakból hozzák be az ételt, így a fesztiválon megjelent éttermek és egyéb vendéglátó egységek forgalma elég csekély. De mint mondja, a vendéglátózás nehéz kenyérkereset egész Magyarországon.

Lacinak manapság egy perc nyugta sincs. Készül 30 ellenfeles vizsgájára (VV Laci - A vizsga), vezeti biztonsági cégét és az éttermét, és most még a Szigeten is megtalálható. Szinte "levegőt sincs ideje venni".

Arra a kérdésre, hogy be szokott e segíteni az alkalmazottainak, határozott igennel válaszol. Akárcsak Zsófi szerint (VV Lacinak nem kellett Zsófi - Perecet árul a Szigeten), szerinte sem szégyen a munka.
- "Természetesen, hiszen enyém a hely, felelősséggel tartozok érte! Ha kell húst vagdalok, ha kell leszedem az asztalt."

Habár 2001 óta saját cége van, előtte ő is alkalmazottként dolgozott. Sőt! A munkát már 13 éves korában megkezdte, amikor a Szegedi Szabadtéri Játékokon ropit és egyéb nyalánkságokat árult, havi kb. 300 forintért.

A beszélgetést László azzal zárja: bár régen az emberek szegények voltak, mégis boldogok. Most lehet rengeteg pénzed, a boldogság mégis hiányzik az életünkből.



Címkék:,


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...