exeinek megtetszett a villa.

Újabb információkat szivárogtattak ki a közelgő VV5-tel kapcsolatban.

A Blikk megtudta, hogy az eddig ismert szűz fiú kategória mellett (Új kategória: szűz fiú) a Való Világ 5 újabb kategóriát vezet be, ez pedig nem más mint: Alekosz exei.

A lányokban az a közös, hogy mindhárman indultak a "Szerelem a legfölsőbb szinteken" című párkeresőben, mindannyian próbálták elnyerni Alekosz szívét. Név szerint Veronikáról, Barbaráról és Andreáról van szó.

Bár a játékot, és ezzel együtt Alekosz szívét Veronika nyerte el - mint tudjuk nem sokáig, hiszen néhány héttel a görög nyaralás után már kígyót-békát kiabáltak egymásra (Alekosz beperli Veronikát) - a másik két lány is elég időt töltött el a villában ahhoz, hogy megkedveljék, és még több időt akarjanak benne eltölteni.

Éppen ezért jelentkeztek - elmondásuk szerint teljesen spontán, nem beszéltek össze - és a műsor készítői úgy gondolták, hogy ha már "ilyen szépen összejöttek", akkor indítanak számukra egy külön kategóriát.

És hogy mi vonzza őket a villába? Természetesen ugyanaz, mint mindenki mást.

Legfőképpen az, hogy megmutassák, kik is ők valójában.

Ne felejtsük el, hogy a lányok teljesen ismeretlenek lennének számunkra, ha nem az Alekosz féle párkereső. Miután pedig megismertük őket, mindenki úgy emlékszik rájuk, hogy "Ja igen! Ők akartak a Alekosz menyasszonyai lenni".

Veronika kimondottan rühelli - ennek hangot is adott már többször (Veronika a Reggeliben) -, hogy mindenki "Alekosz Veronikája"-ként emlegeti. Szeretné ha az ország azért kedvelné meg, aki, és nem pedig azért, mert eltöltött néhány hetet a Való Világ 4 győztesével.

Ismét közelebb kerültünk tehát a VV5 végső "modelljéhez", ismét megtudhattunk egy újabb fontos dolgot a közelgő show kapcsán.

Hogy a három lány közül ki fog bekerülni még kétséges. Az viszont bebizonyosodott, hogy mégiscsak lesz valaki a villában, aki egykoron közel állt Alekoszhoz. Ez persze nem is olyan meglepő annak fényében, hogy a görög "holdudvarából" hányan jelentkeztek a játékba. (Való Világ 5 - Hol tartanak Alekosz szerelmei?)

forrás: Blikk, kép: Tumbász Hédi / blikk.hu


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...