Pantinchin Edina és húga
A hugica is a VV5-be tart.

Végéhez közeledik a Való világ 5 szereplőválogatása. A teljesen ismeretlen jelentkezőkön kívül szép számmal akadnak olyanok is, akiket itt, vagy ott, de már látott a nagyérdemű.

Valaki egy ismert modell, valaki egy ismert modell kishúga, olyan is akad, aki egy volt VV4 szereplő bátyja.

A Való világ 5 válogatásán nagyrészt ismeretlen embereket láthatunk, akik mindent megtennének azért, hogy a rivaldafényből egy kicsi nekik is jusson.

Viszont találkozhatunk olyanokkal is, akik kisebb, vagy nagyobb mértékben, de megtapasztalták már a nyilvánosságot.

Beáta is vágyik az ismertségre.

Rögtön itt van Pantinchin Beáta, aki az ismert modell, Pantinchin Edina húga. Az alkatuk bár különböző - a nővérének nagy, természetes mellei vannak, ő a kisebb keblű hölgyek közé tartozik -, a nővéréhez hasonlóan ő is szeret a középpontban lenni, szereti, ha megmutathatja magát.

  Vajon most is lesz hazatelefonálás?  
Gombár Ernőt nem kell senkinek bemutatni. Ő az, akinek a villában sokat sírdogáló Gombi egyszer hazatelefonált, melyből tucatnyi paródia is született (A legjobb Való Világ paródiák!). Ernő ígéri, hogy kevesebbet fog sírdogálni, mint a tesója.

Minden vágya, hogy önmagáért szeressék.
Megjelentek néhányan feleségjelöltjei közül is, élükön Mészáros Veronika, aki újabban a születésnapján történt események miatt kerül nap mint nap címlapra. (Veronika születésnapi buli - Képek és videók).

Ő valószínűleg azért is szeretne bekerülni a Való világ 5 villába, mert elege van abból, hogy mindenki úgy ismeri, mint "Alekosz Veronikája". Szeretné, ha az emberek nem Alekoszról emlékeznének rá, hanem önmagáért.

Nem tagadjuk, drukkolunk neki.

És itt van végül, de nem utolsó sorban Lévai Adrienn. Róla már írtunk korábban (Való világ 5: Lévai Adrienn nem is jelentkezett?), és bizony lemaradtunk, mint a borravaló.

Valójában jelentkezett, sőt már a harmadik fordulónál tart. Kíváncsian várjuk, hogy vajon most be fog e kerülni. Mi mindenesetre drukkolunk neki, a korábbi tévedésünkért pedig a kollégák - egy hamarosan induló oldalon - kárpótolni fogják.

forrás: Blikk
Képek forrásai (sorrendben): CKM, kisalfold.hu, Blikk, Mészáros Veronika Facebook profil, Lévai Addrien Facebook profil


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...