Lévai Adrienn más csatornán próbálkozik?
Lévai Adrienn – aki a Való Világ 4 szériájában a beszavazó show-ig jutott – úgy látszik más csatornán próbál szerencsét.

Mindenki emlékszik rá, hogy a VV4 egyik beszavazójában Zsuzsi legyőzte Adriennt és így ő juthatott be a villába. A villaléte tiszavirág-életűnek bizonyult, hiszen mint tudjuk, kizárták a játékból, miután megdobálta naranccsal a villa rosszfiúját, Olivért.

Ettől a pillanattól kezdve többen szerették volna, hogy a helyére Lévai Adrienn kerüljön be, de végül a csatorna másként döntött. A „Lévai Adriennt a villába” mozgalom csak fokozódott, mikor kiderült, hogy indul a való világ 5. Külön facebook oldalt hoztak létre és rengetegen támogatták.

Most mégis úgy tűnik, hogy Adrienn még csak nem is jelentkezett a való világ 5. szériájába. Ugyanis a Viasat 3 nemsokára induló reality-jének castingján tűnt fel, és ha számba vesszük az elvárásokat, valamint Adrienn adottságait, akkor minden esélye megvan, hogy bekerüljön.

Bánhatjuk tehát, hogy amikor volt rá lehetőség nem szavaztuk be, különösen annak fényében, hogy aki helyette bement … hát … enyhén szólva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Az [origo] cikkét és a további képeket ITT találjátok. 


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...