A 19 éves lány szívesen eltöltene Attilával egy romantikus estét
Az egyik első jelentkező
Úgy tűnik, hogy az élet nem áll meg az egykori VV5 játékosok háza táján. Korábban beszámoltunk róla, hogy az egykori villalakók igencsak élvezik a rivaldafényt, és gyakorlatilag mindegyikük kihasználja a hirtelen jött népszerűséget. Így tesz a Való Világ 5 hetedik Párbajának vesztese, is. Gyakorlatilag megállás nélkül bulizik, de nem feledkezik meg a villában maradt cinkostársáról sem.

Mint mondja, reménytelenül szerelmes a villa Cselszövő lányába, de ezt nem akarja viszonozni. Mit tehet ilyenkor egy jó barát, természetesen mindent megtesz annak érdekében, hogy mire az Összeférhetetlen srác elhagyja a villa épületét, tucatnyi lány versengjen Attila kegyeiért, akiket persze rendkívüli műgonddal a villa Valóságshow-veteránja válogat majd ki neki.
A válogatást már meg is kezdte Péter, méghozzá Kiskunmajsán, ahová egy szórakozóhelyre volt hivatalos, melynek tulajdonosa szerint a helyre sokkal jobb csajok járnak mint Kinga - Péter ugyanis leginkább Kinga hasonmásokat keres -, és jobb pasik mint Attila.

A Valóságshow-veterán láthatóan élvezi a körülötte lévő felhajtást, és nem is tagadja, hogy több rajongó hölgy is megfordult már a hálószobájában. Pont erre hivatkozva utasította finoman vissza azt a kérést, hogy miután Attila kijött a villából, odaköltözhet e hozzá. Attila ugyanis jelenleg "hajléktalan", minden ingósága egy konténerben van, lakással pedig nem rendelkezik.

A lányok jöttek is szép számmal, és rendkívül lelkesnek bizonyultak. Szinte mindegyikük eltöltene Attilával egy kellemes estét, és sokan tanácsolták az Összeférhetetlen srácnak, hogy ne foglalkozzon Kingával, mert nem érdemli meg.

Az eset egyébként kísértetiesen hasonlít a Való Világ 5 műsorát megelőző széria Olivér - párosára. Ezek után pedig már meg sem lepődnénk, ha a "Szerelem a legfölsőbb szinteken" után "Attila feleséget keres" műsorral rukkolna elő az RTL Klub.

Így pedig a VV5 után remélhetőleg elindításra kerülő szériának már meg is van az első kategóriája: Attila exei.

A videót itt tekintheted meg: valovilag.hu/video/156427
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...