VV5 játékosok
Cristofel, Annamária és Shadi a vezérlőben
Cristofel, Shadi és Annamária élete gyökeresen megváltozott mióta elhagyták a Való Világ 5 villáját. Bár életük minden másodpercét nem követi nyomon tucatnyi kamera, és nem is szólnak rájuk úton-útfélen a vezérlőből, hogy "mikroport", mégis, Magyarország legnézettebb valóságshow-jában szerepelni olyan kiváltság, ami az életben nem mindenkinek adatik meg, és egyértelmű, hogy ők is élni szeretnének a villán kívüli lehetőségekkel, amik mint mondják, akadnak szép számmal.

A Fókusz Plusz stábja most annak járt utána, hogy vajon hogyan tengetik életüket az egykori játékosok, és mi az, ami a leginkább hiányzik nekik a VV5 villájából.

szerint a legfurcsább az volt, hogy idekint ismét pénzzel kellett fizetni. Ez nekünk teljesen természetes, de több hónapnyi bentlét alatt hozzászokott ahhoz, hogy minden ingyen van, csak meg kell rendelni, és másnapra előáll. Ebből kifolyólag az első nap majdnem úgy vitte el az árut egy üzletből, hogy utána kellett szólni, hogy "illene kifizetni".

Cristofelnek a mindennapos mikroport használat hiányzik a legjobban. Olyannyira, hogy minden reggel úgy kel fel, hogy az ágya mellett próbálja megtalálni, nehogy véletlenül "büntetést" kapjon.

egyébként már egyszer visszatérhetett a villába - emlékezhetünk, hogy a rajongók nálunk is, és egy Facebook csoport oldalán is nyomást gyakoroltak a készítőkre -, de a villa kulisszatitkait ő sem láthatta még eddig. Most viszont és Annamária kíséretében megnézhették azokat a helyeket is, ahol a bent lévők életét minden másodpercben nyomon követik. Eljutottak a vágószobába, ahol az egyik vágó megmutatta nekik saját dalát is, amit akkor énekelt, amikor a villalányoknak humoros estet tartottak a fiúk (az egyébként nem Csaba saját dala, hanem a Cool túra című filmben énekli az egyik figura).

Ha kíváncsi vagy, hogy mi történt az egykori VV5 villalakókkal a kiesésük óta, akkor nézd meg a következő videót!

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...