VV Csaba és Cristofel
A mai főhősei
Ma este kezdetét veszi a VV5 első Párbaja, amelyen és méri össze erejét és népszerűségét.

Csaba, aki a Helyes pasik kategóriában került be a villába, és Cristofel, aki Skalpvadászként lépte át a villa küszöbét, két teljesen eltérő karakter. Csaba inkább a visszahúzódó, érzelmesebb vonalat képviseli, míg Cristofel a bohókás showman szerepét tölti be a villában.

Mindkettejük élete nehezen indult odabent. Sem Cristofelt, sem pedig Csabát nem fogadták kitörő örömmel a bentiek. Előbbit azért, mert túl fiatal, míg utóbbit, mint késői beköltözőt közösítették ki a már bent lévők. Viszont a gitáros sráccal ellentétben a "kubai csődörnek" sikerült ledöntenie azokat a falakat, amelyeket a villatársai emelték köré.

Emlékezhetünk, hogy Zizi malac beköltözése után Cris úgy kesergett a kis állatnak, hogy "legalább Te vegyél már emberszámba". Ezután viszont mindent beleadott, és az elmúlt néhány hétben szinte nem volt olyan összefoglaló, amiben a kubai srác ne vitte volna a prímet.

Ezzel szemben Csaba továbbra is visszahúzódó maradt. Néhány villalakóval egész jól megértik egymást (pl. , vagy ), de a többiek is elmondták a kiválasztás során, hogy ő lenne az a játékos, aki a legkevésbé hiányozna nekik.

Viszont ez a csendesség nem feltétlenül jelenti azt, hogy neki ne lenne szurkolótábora, és ne szavaznának rá. A néhány nappal ezelőtt bemutatott részeredmények tanulsága szerint egyébként abban az időpontban elég nagy százalékkal vezetett.

Izgalmas Párbajnak nézünk tehát elébe, és senki sem tudja előre megjósolni, hogy vajon melyik srác lesz a befutó.

Vajon a Csabival szembeni szervezkedés az ő malmára hajtja a vizet? Vagy a nézők úgy gondolják, hogy ha Csaba visszamegy a villába, akkor a bentiek visszafognak venni a tempóból - látva, hogy a nézők a csendesség mellett teszik le a voksukat - és nem lesz olyan izgalmas a műsor?

Egy biztos, a ma esti Párbaj nagyon sok kérdésre választ fog adni, és adott esetben gyökeresen meg fogja változtatni a Való Világ 5 menetét.

Ha szeretnéd kifejezni szimpátiádat az egyik párbajozóval, vagy csak kíváncsi vagy, hogy kit mennyien támogatnak, akkor kattints a következő linkre: Csaba Vs. Cristofel - Ki nyerje a Párbajt?

Ne felejtsd el, hogy egészen a Párbaj végéig lehet szavazni telefonon és SMS-ben, tehát bőven van még idő, hogy támogasd kedvenced. Szavazni a következőképpen tudsz (az SMS és a hívás díja is egységesen 315 HUF, amiben már az ÁFA is benne van):

  • Küld a 1799-es számra a Csaba vagy a Cristofel nevet.
  • Hívd a 06-91-33-44-55 számot, és üsd be az 1-est Csaba, 2-est Cristofel esetén.
Kattints az "Elolvasom" gombra, használd FACEBOOK fiókod, írd meg, hogy Te kinek szurkolsz, és kövesd velünk élőben, percről-percre az eseményeket.

21:41 - Csaba nyert
21:36 - Szavazás lezárva
21:31 - A villalakók elmondják, hogy kit várnak vissza
21:22 - Az állás: 61/39
21:18 - Kortesbeszédek
21:14 - Az állás: 60/40
20:44 - Az állás: 63/37
20:26 - Cristofel búcsúzik
20:22 - Csaba a stúdióban
20:18 - Csaba búcsúzik
20:08 - Továbbra is 60/40 az arány
20:07 - A elkezdődött
19:04 - A pillanatnyi állás fantomképekkel: 60% - 40%

(kép: valovilag.hu)

AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...