Szandika cáfol.
Több híresztelés kapott szárnyra az elmúlt napokban, melyek többnyire Szandika szexuális életét firtatták. A Való Világ plasztikcicája a Reggeli című műsorban cáfolja a napilap állításait.

A korábbi hírek arról szóltak, hogy Szandika 50 férfival bújt ágyba a közelmúltban, és azt is "kiderítették", hogy meddő. Szandika tételesen tagadja a leírtakat.

Elmondása szerint megkeresték, és szerelmi ügyeivel kapcsolatban faggatták. Akkor mondott egy körülbelüli számot, hogy hány férfi volt az életében az utóbbi időben, és az újságíró ezt a számot duzzasztotta fel 50-re. Nem igaz, hogy 50 férfival lett volna - bár szeretné -, csupán ennek a töredékével.

Mint ahogy az sem igaz, hogy meddő lenne. Ezt is az újságíró értelmezte félre, és amint mondja "bolhából mamutot" csináltak. Ez utóbbi egyébként különösen kellemetlenül érintette, mert bár az "újságoknak is meg kell élniük valamiből", de ez olyan témát feszeget, amely minden nőt érzékenyen érintene. Még támogatója és barátja, Sándor is zokon vette az írást, pedig ő előszeretettel gyűjti a Szandikáról szóló cikkeket.

Az újság egyébként a meddőséget azért említette meg, mert kérdezték a plasztikcicától, hogy hogyan védekezik. Erre ő azt mondta, hogy "megoldják okosba". Szujó Zoltán meg is említi, hogy bizony védekezni nem csak a nem kívánt terhesség ellen kell, hanem a különböző betegségek ellen is. Egyébként a "megoldjuk okosba" nem is mindig sikerül olyan "okosan", mert Szandika bevallja, hogy már volt abortusza.

A műsorban a szőkeség tisztázza a magánéletével kapcsolatos kérdéseket.

Jelenleg nincs olyan férfi az életében, akivel el tudná képzelni, hogy családot alapítson és gyermeket vállaljon. Mint mondja, még ő is gyerek, felelőtlenség lenne tehát ilyeneken még csak gondolkodni is. Számára az ideális férfi valamivel idősebb, olyanra van szüksége akire fel tud nézni, és aki terelgeti is egy kicsit. A hangsúly a "kicsin" van, ugyanis Szandi nem hajlandó megváltozni egy férfi kedvéért sem. Ha valaki szereti, akkor szeresse azért, aki.

A videót az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.



AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...