Való Világ 5
Javában folyik a tervezés
A műsor készítőinek mindössze 3 hetük maradt arra, hogy a Való Világ 5 villáját a megváltozott szabályokhoz, hangulathoz és igényekhez alakítsák.

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy ez a széria sokban fog különbözni az előzőtől (Való Világ 5 - Aréna), de ilyen változásokra talán senki nem gondolt.

Szegő Gábor és Ternovszky Zita belsőépítészek a Blikknek meséltek arról, hogyan is képzelik el a megújult luxusbörtönt.

Nos, mint kiderült, a luxusbörtönből egyre inkább elhagyható lesz a "luxus" szó. Egy merőben más környezetet szeretnének kialakítani a Való Világ 5 lakóinak, egy olyat, ami eltér a megszokott világuktól.

A falakat teljesen lemeztelenítik, ipari lámpák lógnak majd a mennyezeten és vasradiátorok gondoskodnak majd a fűtésről. A hangulat teljesen szocreál, olyan, mintha belépnénk egy hangárba vagy ipari épületbe.

Az alvás sem a megszokott módon fog zajlani.

Az előző részben is többen voltak tíznél, a Való Világ 5 műsorában pedig nem lenne meglepő, ha akár 20 ember is beköltözne, hiszen elmondták, ez lesz minden idők leghosszabb, és legtöbb szereplőt felvonultató valóságshow-ja. A bökkenő csupán az, hogy mindösszesen 10 darab ágy lesz. Azon lakók, akiknek pedig nem jut, kénytelenek lesznek "csövezni", bármit is jelentsen ez a villán belül.

Úgy látszik tehát, hogy a készítők komolyan veszik azt, amit megígértek, miszerint a konfliktusokra próbálják kiélezni a műsort. Mi lenne jobb konfliktusteremtő helyzet, mint az ágyakon való osztozkodás, vagy az, hogy az amúgy is frusztráló bezártságra rátesznek még egy lapáttal azzal, hogy a VV5 villa belseje is zavaróan sivár lesz.

(Blikk nyomán, fotó: Havran Zoltán / blikk.hu)


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...