VV Veronika lebukott
Veronika lebukott
A Való Világ 5 nyolcadik napját megelőző estén és szövetséget kötött arra vonatkozóan, hogy minden héten valakivel, így vagy úgy, de ki fognak szúrni.

Elsőként a legideálisabb jelöltnek bizonyult, akinek meztelen lábai kikandikáltak a takaró alól, így magától adódott a lehetőség, hogy fessék ki a lábkörmeit.

Kinga és Veronika neki is látott a műveletnek, 3 lábujjal meg is voltak, de Attila felébredt, a lányok pedig óriási röhögésbe kezdtek.

VV Dya
Dya, a leggyengébb láncszem
Mivel a lányok nem akarták megmondani, hogy ki volt az értelmi szerző (ekkor Attila még nem is tudta, hogy mit csináltak a lányok tulajdonképpen), így volt az, akit kinézett magának, mondván: "Ő a leggyengébb láncszem."

VV Attila erre levette az alsónadrágját és kergetni kezdte a lányokat, ezt a műsort pedig még éjszakai is megismételte egyszer.

VV Fecó
Nem tudja hova tenni Pétert.
A reggeli ébredés után ismét "rohamot indított" megismerésére. Ezen kísérlete csúfos kudarcot is vallott néhány perc alatt.

Fecó mindent megtett azért, hogy új lakótársa figyelmét felkeltse. Próbált vele beszélgetni, több témát is felvetett, de Péter egy-két hümmögéssel és félmondattal lerázta a próbálkozó dumagépet. Olyannyira lerázta, hogy még a hallból is kiment, sőt, még hátat is fordított cigizés közben Fecónak.

Ezt persze Fecó is zokon vette, több lakótársát (pl. Attila és ) kérdezgette arról, hogy mi a véleményük Péterről és miért van az, hogy rá ügyet sem vet. A VV5 riportszobájában pedig szintén arról kesergett, hogy Péter vagy egyszerűen csak lenézi, vagy nem tartja őt érdekes embernek.

Attila szerint egyébként azért kerüli őket Péter, mert tudja, hogy nem bíznak benne.

VV Veronika
Igazmondó játék
A Való Világ 5 lakói délután egy igazmondó játékban vettek részt.

Mindenkinek, név nélkül fel kellett írnia egy kérdést, amit egy másik lakótársától szeretett volna megkérdezni.

A kérdések feltevése során - talán az anonimitásnak köszönhetően - a lakók nem nagyon kerteltek.

szembesült azzal, hogy sokan őt tartják a leggyengébb játékosnak. Ő erre úgy reagált, hogy szerinte inkább csak lenézik őt a korából adódóan.

tól megtudtuk, hogy legnagyobb riválisa, akivel félne kimenni ozni, az VV Melinda. A szőke lány szerint ugyanis mindkettőjük habitusa hasonló, így nagyon komoly odamondogatások lennének egy esetleges Melinda - Seherezádé párbajon.

Ezenkívül az erőviszonyokról is kiderült néhány Való Világ 5 lakó véleménye. Fecót tartja nagy ellenfélnek, míg Fecó Pétertől tart.

A legtöbb kérdést VV Attila és VV Kinga kapta, és mi más is lett volna a középpontban, mint a "kibontakozó szerelmük".

Kingának nem jön be Attila mint férfi, de nagyon jól esik a fiú közeledése. Sőt! A riportszobában és a teraszon cigizés közben is elmondta, hogy ha Attila nem bókolna neki nap mint nap, akkor egyenesen hiányérzete lenne.

Attilának persze túl lassú a tempó, és szeretne már a dolgok közepébe vágni, de úgy tűnik, hogy Kinga jelenleg még nem enged.

Zizi malac és VV Attila
VV Zizi Attila ölében
A nap zárásaként új vendég érkezett, méghozzá Zizi, az Amerikai törpemalac személyében.

A malackának a legtöbb lakó örült, kivéve Veronikát, aki nem tudja összeegyeztetni azt, hogy kapnak egy malacot, miközben épp főznek egy másikat.

Zizi gondozásával lett megbízva, ez szolgáltatta az est hátralevő részében a konfliktusok forrását.

Ugyanis a malackához kapott "használati utasításban" konkrétan szerepelt, hogy nem szereti, ha simogatják, a körömmel történő kaparást részesíti előnyben. Attila ennek ellenére kutyaként simogatta az állatot, és ezt Annamária nem tűrte szó nélkül.

A vége egy nagy vitatkozás lett, ahol Annamária megint csak erélyesen kiállt magáért, és Attilának is volt néhány keresetlen szava a fura lányhoz.

A vita után mindketten egy-egy villatársukhoz mentek, hogy kibeszéljék a történteket. Attila Péterrel, míg Annamária Seherezádéval beszélte meg a dolgokat.

Péter szerint Annamária gyűlöli Attilát, míg Seherezádé szerint "a hulladékok mindig egyedül maradnak".

A Való Világ 5 nyolcadik napjának videóit itt tekintheted meg: VV5 - 8. napi videók.


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...