Habár a jelentkezést már jóval ezelőtt lezárták és a többfordulós castingok is a végéhez közelednek, még mindig van egy-két kiadó hely a villában, amire lehet pályázni.

A következő kategóriákban várják még a jelentkezőket a VV5-be:

- Ha 28 és 38 év között férfi vagy és olyan vezéregyéniségnek tartod magad, aki körül mindig zajlanak az események, akiért bomlanak a csajok, aki egy igazi férfi, egy hamisítatlan alfahím, akkor jelentkezz!
- Ha 25 és 38 év közötti mindenre elszánt férfi vagy, aki jól kidolgozott stratégiájának köszönhetően biztos a győzelmében, ha okosabban és ügyesebben játszanál a többieknél, tehát, ha egy igazi dörzsölt taktikus vagy akkor itt a helyed!
- Ha 22-30 év közötti nő vagy, aki jó cselszövőként mindent bedob a győzelemért, aki gátlástalanul győzni megy és nem barátokat szerezni, aki szereti a többieket befolyásolni és irányítani, akkor várjuk a jelentkezésed!
- Ha 22-30 év közötti temperamentumos vadmacska vagy, akit nem érdekel a többiek véleménye, aki mindig minden helyzetben megvédi az igazát és harciasan kiáll magáért, akkor ne hagyd ki a lehetőséget!

Jelentkezni a következő címen lehet: http://rtlklub.hu/valovilag5



AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...