Böszörményi Lilla nem tervez jogi lépéseket.
Veronika születésnapi buliján történtekről már többször írtunk (Veronika születésnapi buli - Képek és videók, Veronika születésnap - További videók és visszhang). Láthattátok, hogy Éva hogyan reagál a mostanság őt ért vádakra (VV Éva - Mi folyik Gyöngyösön?). Egy valakit nem sikerült még megszólaltatni az ügyben, ő pedig nem más, mint az az újságíró hölgy, aki állítólag VV Évát fojtogatta.

Baukó Éva néhány napja vendége volt a Reggelinek (VV Éva terhes - Vicces beszélgetés a Reggeliben), ahol elmesélte a sztorit a saját szemszögéből. Itt hallhattuk azt is, hogy ő igazából nem provokált senkit, csak "meglibbentette" egy újságíró szoknyáját, amire az elkezdte őt fojtogatni.

Mivel ez egy elég súlyos vád - és a "hallgattassék meg a másik fél is" elve miatt -, a Reggeli című műsor készítői meghívták az érintett újságírót, Böszörményi Lillát, hogy mondja el, ő hogyan élte meg az eseményeket.

Mondanunk sem kell, hogy egészen máshogy.

Először is méltatlannak érzi, hogy erről az esetről beszélnie kell. Nem szeretne belemenni sárdobálásba - egyébként is úgy gondolja, hogy Éva saját magát járatja le már egy jó ideje -, de ez a fojtogatós sztori felér egy rágalmazással, így kénytelen tisztázni a történteket.

Mint mondja, azon az estén Évával egy jót beszélgettek, majd 5 perc múlva odament hozzá a villa törtetője, és eltorzult arccal a ruháját elkezdte emelgetni, mondván "nesze neked celeb-fotó". Mivel rendkívül kényelmetlenül érezte magát, ezért rászólt, de Éva nem hagyta abba. Ekkor megfogta a nyakát és ellökte magától. Ezután a göndör lány ismét rátámadt, erre le kellett fognia a két kezét.

Jogi lépéseket nem kíván tenni, megelégszik azzal, hogy az ország megismerhette az ő álláspontját is.

A ügynek egyébként két  érdekessége is van.

Az egyik az, hogy miért kell vajon Évának egy másik - egyébként csinos - hölgy ruháját emelgetni? Még ha mi tettük volna... :)

A másik pedig az, hogy az újságíró hölgy (Böszörményi Lilla) nem más, mint a Big Brother 2 egyik szereplője



AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...