Való Világ 5
Való Világ 5
Az utóbbi időben az oldal szerkezetén nem sokat változtattunk, ugyanis inkább a tartalommal törődtünk. Ráadásul a programozónk is egy hamarosan induló oldalon dolgozik, így a valovilag5.com fejlesztése kissé háttérbe szorult, persze a híreket próbáltuk a lehető legnagyobb körültekintéssel szolgáltatni, tehát a tartalom feltöltésével nem voltak gondok. Mégis, volt néhány idegesítő dolog, amin jó lett volna minél hamarabb változtatni.

Ezek közül a legfontosabb a nehéz navigáció volt. Ha egy felhasználó megnyitotta a főoldalunkat, akkor onnan elég nehéz volt régebbi, vagy releváns bejegyzéseket találni. Nem volt sem címkefelhő sem pedig um.

Mostantól kezdve a címkéket és az archívumot megtaláljátok a fenti menüsorban, illetve a jobb oldalon, a legnépszerűbb bejegyzések alatt.

Ezenkívül több felhasználó jelezte, hogy a főoldal betöltése nagyon lassú, főleg, ha GIF animációk is vannak rajta. Mától az animációk nem jelennek meg a főoldalon, a bejegyzésre kell majd kattintani értük. A korábbi bejegyzéseket - amelyek még a régebbi stílusban készültek - hamarosan átírjuk.

Van néhány kisebb hiba is, amire felhívtátok a figyelmet, pl. a Tabu TV-s videók Explorer 7 esetén elcsúszva jelennek meg. Ezeknek utána fogunk nézni, és megpróbáljuk javítani őket.

Szeretnénk, ha az oldal kezelhetősége minél egyszerűbb lenne, és idővel egyre több funkciót fogunk bevezetni.

Ha bármi problémát észleltek, vagy ötletetek lenne az oldallal kapcsolatban, akkor azt az "info kukac valovilag5 pont com" címre várjuk. Előre is köszönjük.

Jó szórakozást kívánnak a valovilag5.com készítői!


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...