Laci látványos bemutatót tartott.
Ahogy korábban írtuk (Béci és Gigi tábor - Óriási siker), a villa testvérpárja által szervezett tábor rendkívül jó hangulatban telt el. Gigiék álmukban sem gondolták volna, hogy ilyen nagy lesz az érdeklődés, és azt, hogy ennyire jól fog sikerülni.

Az egész úgy indult, hogy miután Béci kijött a villából, közölték vele: "az általa oktatott fiataloknak nem jutott hely a tánciskola által szervezett táborban". Ekkor gondolta úgy az idősebbik Rácz testvér, hogy akkor szervez ő egyet a saját tanítványainak, illetve azoknak, akik szeretnének egy kellemes hetet eltölteni a villa egykori lakóinak gondviselése alatt.

Az összejövetelnek a salgótarjáni Medves Hotel adott otthont, amely pazar környezetével rögtön elnyerte a táborlakók tetszését. Béciék elmondják: "nagyon tetszik nekik a gyönyörű táj, és jó lenne, ha Magyarországon odafigyelnének az ilyen természeti kincsek védelmére, mert sajnos, egyre kevesebb van belőlük".

A mindennapi táncedzéseken kívül mindig találtak valamilyen elfoglaltságot a lakók számára. Volt, amikor kirándultak, voltak vetélkedők, sőt, egy nap még a villa egykori lakóival is találkozhattak.

Ez utóbbi nem csak a fiatalok számára volt nagy élmény, de maguk a lakók is örültek annak, hogy a Való Világ 5 indulása előtt (Gönczi Gábor szavaival élve), talán utoljára, viszontláthatják egymást.

Az eseményről készült videókat az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.





Köszönet az animáció alapjául szolgáló videóért a Blikk TV-nek!

AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...