Mindenki jól érzi magát.
A Való világ 4 testvérpárja nagy fába vágta a fejszéjét. Fejükbe vették, hogy kihasználva az ismertségüket, összehoznak egy tábort fiataloknak, ahol azon kívül, hogy a Való világ egykori szereplőivel találkozhatnak, minden napra olyan elfoglaltságokat találnak ki nekik, amelyeket sosem fognak elfelejteni.

Találkozás a rajongókkal.
Egy tábor megszervezése korántsem egyszerű feladat. Néhány órára sem könnyű lekötni az ifjúságot, nem még több napra. Ezenkívül olyan alapvető biztonsági intézkedéseket kell tenni, amely szavatolja, hogy a gyerekeknek nem esik bajuk. Az ételkészítésről és higiéniáról már nem is beszélve.

De Béci és Gigi sikerrel vették az akadályokat.

A táborba több mint nyolcvanan jelentkeztek, többségükben tizenéves fiatal. Nem csak Magyarországról, hanem Szlovákiából és Erdélyből is érkeztek szép számmal.

A Rácz fivérek igazán kitettek magukért annak érdekében, hogy a tinédzserek jól érezzék magukat. Minden napra pontos menetrendet dolgoztak ki, nincs olyan másodperc, amikor valaki is unatkozhatna.

Segítségükre vannak ebben egykori lakótársaik és barátaik is.

Többek között megjelent a táborban a Jó Laci Betyár, aki ostorcsattogtatásból tartott bemutatót. VV Laci, aki harcművész tudását demonstrálta. De tiszteletét tette még Anikó és a rágógumis Zsófika is.

egy kedves hölgyismerősével érkezett.
Sőt! Meglátogatta a tábort a Való világ 4 győztese, Alekosz is. Oldalán jelenlegi barátnőjével, azzal a hölggyel, aki Leonidasszal énekelte az Alekosz himnuszt. Ezzel is mutatva, hogy ő bizony nem zárkózik el attól, hogy egykori lakótársaival kapcsolatba kerüljön, szívesen megy, ha hívják.

A résztvevők tehát remekül érzik magukat, és Béciék már azon gondolkodnak, hogy jövőre milyen újításokat és változtatásokat vezessenek be, hogy a nyaralást még felejthetetlenebbé tegyék az ifjú táborlakók számára.

A témáról a VELVET-en olvashattok bővebben, ahol rengeteg további fotót találtok a tábor mindennapjairól.


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...