castingon egy lány
Mellbedobással a sikerért!

A több héten át tartó Való világ 5 jelentkezők elbírálása immár a finishez érkezett. A 38.000 jelentkezőből mindössze csak száznak maradt esélye arra, hogy elinduljon a villa kapuja felé.

Az RTL Klub munkatársai gőzerővel dolgoznak és válogatják a VV5-be jelentkezők ezreit. Nincsenek könnyű helyzetben, ugyanis érdekesebbnél érdekesebb arcok, vadabbnál vadabb figurák és szebbnél szebb lányok jelentkeztek.

Sokat veszekednek, de meg van köztük a harmónia.
Lassan azért körvonalazódik az is, hogy milyen típusú, milyen karakterű emberek azok, akiket a VV5-ben szeretnének látni a készítők.

Azt eddig is tudtuk, hogy a szerelem, ármány és romantika jegyében fog zajlani a következő széria, és a megmaradt jelentkezőket végignézve ez mind igaz is.

Láthatunk szerelmespárt, akik nagyon sokat veszekednek és akiknél a lány rendkívül féltékeny típus. Masszőr hölgyet, aki folyton a munkájára hivatkozik, hogy abból majd kiderül milyen bevállalós és még az interneten is hirdeti magát - mi meg persze gondoljunk amit akarunk -

Kutyájának nagyköveti posztot szán a masszőr hölgy.
Valamint válófélben lévő kislányt is, aki egyébként nem csak a jól bevált mondatokat harsogja, hanem igenis bevallja, hogy a benti lét nagyon kemény. A bezártság és az a sok más típusú ember különleges dolgokat tud kihozni a bentlakókból, ami számára nem is olyan jó, mert képes még az élő fába is belekötni.

Válófélben van a hölgyike.
Amit már sejteni lehetett az az, hogy a Való világ munkatársai nem kíváncsiak és Béci klónokra. Aki azt hitte, hogy csak azért, mert valamiféle hasonlóságot mutat az előző széria valamelyik ismertebb alakjával, az nagyon gyorsan ráeszmélt, hogy itt nem erre van szükség. Új arcokat akarnak a készítők és a nézők is.

De nem csupán vérfrissítésről van szó. Nem csak a játékosok lesznek mások. A villa szabályzata is változni fog, és még azt sem árulják el, hogy vajon hányan fognak beköltözni a villába.

Potenciális szűzfiú.
Véghajrájába érkezett tehát a válogatás, már csak néhány hét és kiderül, vajon kik lesznek azok a szerencsések, akik elmondhatják magukról, hogy a majdnem 40.000 jelentkezőből bekerültek a luxusbörtönbe, és lehetőséget kaptak arra, hogy az életüket gyökeresen megváltoztassák.

A fókusz riportja:


Beszélgetés a szerelmespárral:


A masszőr hölgy és kutyája


A válófélben lévő kisasszony:



AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...