Van stílusa a figurának.
A Való világ 5 szereplőválogatásának harmadik fordulójában elkaptak egy állítólagos TV2 kémet.

Már a harmadik fordulónál tart a VV5 castingja, így akikkel összefutunk egyre nagyobb eséllyel pályáznak a bekerülésre. Mindig izgalmas megnézni az ilyen videókat, mert sosem lehet tudni, hogy nem e éppen a VV5 leendő győztesét kérdezik arról, vajon miért szeretne a villába bekerülni.

Szerinte, ha szórakoztatásról van szó, akkor bárkit leköröz.
Nagyon sokan a bevált recepttel érkeztek. Elmondják, hogy itt bizony szórakoztatni kell a népet, az emberek nem arra kíváncsiak, hogy mindenki csak fetreng a luxusbörtönben, és persze ki más lenne a legalkalmasabb arra, hogy az embereket szórakoztassa, mint saját maguk.

Kaotikus állapotokat ígér.
Mi leginkább a konkrétumokat hiányoljuk a legtöbb jelentkező válaszából. Rendben van, hogy "kaotikus állapotok",   "én vagyok a legőrültebb", "én majd feldobom a hangulatot", stb. Na de mégis hogyan? Ezen valahogy mindegyik jelentkező átsiklik.

A TV2 riporterének adta ki magát.
Vannak azért olyanok is, akik nem bízzák a véletlenre azt, hogy kitűnjenek a mezőnyből.

Az inge alatt elég érdekes ruhát viselő fiatalember például a casting előtti este írt egy e-mailt az RTL Klubnak, amelyben felhívja a stáb figyelmét arra, hogy másnap rejtett kamerás felvételeket akar forgatni a TV2 a válogatáson. Pontos személyleírást is mellékelt, amely természetesen őt hivatott azonosítani.

Másnap "elő is állították", mondták, hogy lebukott és fel fogják jelenteni. Erre a srác elmondta, hogy a levelet ő írta, ezt be is bizonyította, majd végezetül annyit mondott a készítőknek: "a Való világ elkezdődött".

Óriási tehát a harc a bekerülésért, mindenki próbál minél frappánsabb lenni, hiszen tudják, a tét nem kicsi. Akik bekerülnek azoknak olyan lehetőségek nyílnak meg, amelyekről eddig még csak álmodni sem mertek, és ezért hajlandóak szinte bármit megtenni.



AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...