Való Világ 5 Megmérettetés Lila kendő
Mindenki szerette volna megszerezni...
Eljött a nap. Az RTL múltheti bejelentése óta, miszerint egy héten belül két villalakó biztosan elhagyja a Való Világ 5 luxusbörtönét, felbolydult az élet.

Számos villalakó megijedt attól, hogy esetleg pont ő lesz az, akinek távoznia kell. A gyors búcsútól való félelmükben pedig nagyon sokan, nagyon sok mindent bevetettek.

A búcsú előtt pár órával számba vesszük, hogy kinek mi miatt kellene bent maradnia, és kinek mi miatt kellene távoznia.

Mivel egy rajongói oldal vagyunk, ezért objektívan próbáljuk megvizsgálni az egyes játékosokat, és röviden jellemezzük, hogy kinek mi / mik a pozitív, illetve a negatív tulajdonságai.

Ha Te is szeretnéd kifejteni véleményed arról, hogy ki maradjon bent, akkor kattints a következő linkre:


: Gergő az elejétől kezdve karakán egyéniség, igazi alfahím szerepet tölt be a villában. Amellett, hogy jóképű, az is mellette szólhat, hogy Seherezádéval épp csak alakulóban van szerelmük, amire a nézők kíváncsiak lehetnek. Negatív benyomást kelthet viszont az, hogy az utóbbi időben - talán pont a "szerelmi lekötöttség" okán -, de nem sok mindent mutat meg magából.

: Seherezádé ugyanaz, mint Gergő, csak lányban. A férfinézők a külseje alapján biztosan továbbra is bent szeretnék látni, a romantikusabb lelkek pedig kíváncsiak, hogy mi lesz közte és Gergő között. A villa alfahímjéhez hasonlóan mostanság ő is a háttérben lelhető fel.

: Fecó bekerülése óta próbálja a szerinte helyes utat járni. Komolyabb vitákba nem keveredik bele, ha kell, akkor tanácsokat ad másoknak. A nézők érzékeny lelke miatt, és mosolygós természete miatt kedvelhetik. Negatív tulajdonsága talán az, hogy a konfliktusokat javarészt megpróbálja egy-egy viccel eltusolni.

A bejegyzés folytatódik. Kattints az "Elolvasom" gombra.

: Kinga mint cselszövő érkezett a villába, de eddig olyan nagy kavarást nem rendezett. Legtöbbször az Attilával történő összezördülések, majd kibékülések során láthatjuk. A nézők szemében egyértelműen az önmagáért mindig kiálló nő szerepe jut rá, amiért sokan szerethetik. Azok a nézők viszont, akik Attilát kedvelik, őt az utóbbi időben nem zárták különösebben a szívükbe.

: Attila, bár magányos manipulátorként és összeférhetetlenként lett aposztrofálva, korántsem társaságkerülő típus. Nagyon is társaságkedvelő, csak nem mindenkivel egyforma mértékben. Rafináltsága és taktikussága sokaknak bejöhet, viszont a féltékenykedései során véghezvitt gyerekes viselkedése legalább ugyanannyi embert elriaszthat.

: Veronikának nem a Való Világ 5 az első valóságshow-ja, így talán ő hamarabb fel tudott oldódni a kamerák előtt. A konfliktusokat többnyire kerüli. Az utóbbi időben pedig ő is belekóstolt a szerelembe, a VV5 kubai bikájával, Crstofellel. A nézőknek talán a sokszor előjövő affektálása lehet taszító.

: Annamária érkezése rendkívül "fura" volt. A Való Világ 5 játékosai között talán egy sem volt, aki ne utálta volna az első pár órában. Aztán szépen lassan levetkőzte furcsa nézését, azóta teljesen beilleszkedett. Mindig kiáll az igazáért, nem tart attól, hogy olyan játékossal kerül konfliktusba, aki esetleg erős lehet. Vitatkozásra való hajlama viszont sokaknak visszatetsző lehet, mert olyankor is kemény szócsatákat szokott vívni, amikor nem is neki van igaza.

Való Világ 5 1. Megmérettetés fiúk
A fiúk hamarabb lepotyogtak
: Dyát a külseje alapján biztos sok férfinéző látná szívesen bent a villában. Elmondása szerint ő nem húzódik meg a háttérben, mindenkivel jóban van, de úgy tűnik, hogy hiányzik az a plusz, amitől a nézők is megismerhetnék ezt az oldalát, ugyanis az összefoglalókból sajnos a VV5 plázacicája rendre kimarad.

: Cristofel beköltözése nem volt zökkenőmentes. Nehezen akarták a villalakók befogadni, egyrészt mert későn érkezett, másrészt mert piszkosul fiatal, harmadrészt pedig, mert sokaknak nem volt szimpatikus. Ő viszont fittyet hányva az összes villalakóra, saját maga elkezdte csinálni a show-t, és manapság nincs olyan összefoglaló, amiben ne kapna kisebb, vagy nagyobb szerepet. Negatív tulajdonsága talán az, hogy "sok nézőnek ő túl sok".

: Melinda első pár napja során rögtön megpróbálta a szálakat összekuszálni, és nagyon sok emberrel konfliktusba keveredett. Azóta lehiggadni látszik, de ez hatással van az összefoglalóbeli szerepléseire is. Manapság ugyanis őt sem sűrűn láthatjuk esténként.

: Péter mint a nagy taktikus lépte át a villát. Sokan tartottak / tartanak is tőle, és bebizonyosodott, hogy valóban rászolgált az őt ért jelzőkre. Számára sem az első valóságshow a Való Világ 5, és rajta igencsak látszik, hogy otthonosan mozog a kamerák előtt. Legfőbb fegyvere, a taktikussága, két élű fegyver. Pont emiatt nyerhet és veszíthet is nagyon sok szavazatot.

Való Világ 5 1. Megmérettetés lányok
A lányoknak ugyanaz volt a feladat, mint a fiúknak
: Bandi beköltözése óta sajnos nem találja a helyét. Ahogy korábban beszámoltunk róla, ez nem csak a villában, hanem az életben is így van. (VV Bandi szüzességének az oka) Esetlensége miatt nyerhet néhány szavazatot, de az ő bent maradására nem sokan mernének mérget venni.

: Vera nyerte a lányok közül a lila kendőt, tehát rá nem lehet szavazni. A villában nagyon sokan nem kedvelik, de ez nem biztos, hogy a nézőknek is negatív tulajdonságként jön le. A villatársai szerint nagyon szeret kavarni, és ezt általában ki is szúrják. Verának eddig sem volt önbizalomhiánya, de a Való Világ 5 első ének győzteseként most már a villalakók is láthatják, hogy Verával bizony számolni kell.

: mivel ő nyerte a fiúk közül a Megmérettetést, így ő ma biztonságban van. Az első pár nap számára maga volt a pokol. Senkivel nem beszélt, nem is nagyon akartak vele beszélni. Aztán a Megmérettetés napja mindent megváltoztatott. Már reggel erélyesen visszaszólt az őt kritizáló Attilának, utána pedig le is győzte őt. Mondhatjuk, hogy pokolból mennyországba került. Kérdés, hogy vajon meddig fog tartani nála ez a sikerszéria? De még ha tiszavirág-életű is lesz, akkor is a védettség óriási lökést ad számára a továbbiak során.
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...