Csaba és Vera a Megmérettetésen
és megnyugodhatott
Immáron bebizonyosodott, amit már tegnap, illetve ma délután sejteni lehetett.

Csaba nyerte az első Megmérettetést a fiúk közül, és Vera nyerte a lányok közül. Így ők ma teljes nyugalommal hajthatják álomra a fejüket.

A mai adás után az egyik szemünk sír, a másik pedig nevet.

Kissé csalódottak vagyunk ugyanis az Arénás verseny miatt. Nem azért, mert a tegnapi összefoglalóban bevágták Csabát a lila kendővel. Nem azért, mert Veráról is kiderült délután, hogy védett. Biztosak vagyunk benne, hogy több ilyen nem fog előfordulni, és ahogy több helyen is írják, ez akár szándékos is lehet, hiszen a lényeg, hogy beszéljenek műsorról.

Ajánlóban Lila kendő
Az ajánlóban: Csaba kezén-, Vera fején a kendő...
Amitől viszont kissé csalódottak vagyunk, az az, hogy a mai összefoglaló elején, az ajánló részben kiderült, hogy valóban VV Csaba és VV Vera nyert. Addig azt lehetett mondani, hogy "nem biztos", "lehet, hogy más kendő volt rajta", stb. De a Való Világ 5 Arénában történő levetítése előtt fél perccel bemutatni, hogy kik nyertek, nem valami szerencsés.

Aminek viszont örülünk, hogy bár eddig sem voltak unalmasak az összefoglalók, az utóbbi pár napban szinte pörögnek az események. Több olyan ember is magára talált, akik eddig szimplán a háttérben meghúzódtak. Gondolunk itt Csabára, aki ma több esetben is keményen kiállt magáért, és keményen odamondogatott a Való Világ 5 egyik legkarakteresebb emberének, Attilának. És itt van , akinek gyakorlatilag minden másodpercén szakadunk.

Alig telt el egy-két hét, máris óriási taktikai harc megy a VV5 villájában, és annyi az "újdonsült szerelmespár", mint az eddigi szériák alatt még soha.

Bejött tehát az RTL Klub terve, mondhatjuk úgy is, hogy betartották az ígéretüket. Ármányt és szerelmet ígértek ugyanis néhány hónapja, és ezt meg is kapjuk, de hatványozottan.

Izgalmas félévnek nézünk tehát elébe, aminek egyik mérföldköve a holnapi nap, amikor is 2 villalakó távozik, és 2 új Való Világ 5 lakóval bővül a villa.
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...