VV Gergő feszült
Gergő nehezen bírta a feszültséget
Tegnap este a nézők szavazatai-, és a villalakók edzőinek döntése alapján kiderült, hogy kik azok, akik biztosan részt vehetnek a vasárnap megrendezésre kerülő Való Világ 5 Boksz Gálán.

az esti összefoglaló után kapcsolt be a villalakókhoz, akik először elmondták élményeiket a bokszhéttel kapcsolatban. Ezen felül Balázs megdicsérte őket a több mint 1 hete tartó kőkemény edzéseken való részvételért, és azért, amiért ilyen lelkiismeretesen odateszik magukat. Ezután bemutatták a VV5 szereplőinek a Boksz Gála promó videóját, majd kisfilmeket láthattak először a lányok, majd a fiúk felkészüléséről, amelyek az edzés fáradalmait bemutató részek mellett vicces jeleneteket is tartalmaztak, például azt, amikor kiüti magát felkészülés közben.

Ezután eljött az a pillanat, amikor Balázs tudatta a lakókkal, hogy ki az a 3-3 villalakó, akiket a nézők mindenképpen látni szeretnének a ringben. Behívta a villalakók edzőit, akik szintén izgatottan várták a nézők döntését.

Először a lányokra került a sor. Végeredmény:
Veronika (4,6 %) tehát nem bokszolhat vasárnap.

A lányok után a fiúk következtek. A villa alfahímje már a műsor elején kijelentette, hogy őt nem érdekli a lila kendő, őt csak a győzelem érdekli. Magabiztossága némileg alábbhagyott, a feszültség pedig kiült az arcára akkor, amikor kiderült, hogy ő nem került be a nézők által legtöbb szavazatot kapott játékosok közé. Végeredmény:
  • : 27,9%
  • : 23,2%
  • : 5,1%
  • és mivel az edzők szavazatai alapján Fecó és Gergő is egyenlő szavazatot kapott, így a nézők szava döntött, mely szerint (4,8%) lesz a negyedik fiú bokszoló vasárnap 
A sokak által favoritnak tartott (3,1%) nem fog ringbe szállni.

A Való Világ 5 villalakói tehát most már biztosan tudják, hogy kik lesznek ott vasárnap a Gálán, egyedül a párosítás az, amit homály fed, de a mai összefoglaló után ez is ki fog derülni.

A videókért kattints az "Elolvasom" gombra.

A lányok edzései


A fiúk edzései


A nagy hír


Eredményhirdetés

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...