VV Bandi
Bandi a villában megpróbál kibontakozni
, a Való Világ 5 szűzfiúja mintha nem találná a helyét a villában. Ide-oda csapódik, megpróbálja "beszervezni", többnyire csak bólogat, saját vélemény az nuku. A VV5 lakói közül többen idegesítőnek találják, és egyenesen kerülik a társaságát.

De vajon mi lehet ennek az oka?

A kezdeti lámpaláznak és kamerafóbiának lassan már múlnia kellene, mégis úgy tűnik, hogy Bandi nem igazán érzi magát nyeregben.

A Bors című napilap utánajárt, vajon mi lehet a fiú jellemének hátterében.

VV Bandi édesapja a lapnak elmondja, hogy szerinte az édesanyja tehet arról, hogy a fiuk nem tud teljességgel megnyílni, és még ennyi idősen sem volt egyetlen kapcsolata lányokkal.

A Való Világ 5 szűzfiújának szülei a fiú hatéves korában elváltak. A bíráság az édesanyjának ítélte, így Bandi az anyukájánál nevelkedett. Az anyuka viszont szerfelett rövid pórázon tartotta fiát.

Nem engedte el sehová, a fociedzésekről is eltiltotta, egyáltalán nem foglalkozott vele. Az édesapja szerint az egyetlen ok, ami miatt mégis ragaszkodott a fiúhoz, az nem más volt, mint a tartásdíj.

Az apa állításait támasztja alá az a tény is, hogy amint Bandi elérte a tizenöt évet - ezáltal önmaga dönthetett arról, hogy kinél lakjon -, rögtön édesapjához költözött.

15 évesen ápolatlan és rendkívül visszahúzódó volt, a késsel és a villával pedig nem tudott megfelelően bánni.

Az elmúlt években az apai ráhatásnak köszönhetően valamelyest elindult a jó irányban, de bőven van még hová fejlődnie.

Édesapja szerint Bandi már készen állna a kapcsolatra, de azt semmiképp sem szeretné, ha ez a kamerák kereszttüzében történne meg.

Ellenben bízik abban, hogy a Való Világ 5 villájában töltött idő, és azok a benyomások, amelyek a műsorban érik őt, pozitív hatással lesznek a jellemére, és ezek után magabiztosabban fog viselkedni mind a hölgyekkel, mind pedig a többi emberrel.

(A Bors c. napilap nyomán)
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...