Mi lesz veled Szandika?

Ahogy az várható volt, a való világ 4 után több hónappal, és a való világ 5 kezdése előtt néhány héttel a VV4 szereplőiről egyre kevesebb szó esik. A két széria között eltelt időt nyugodtan tekinthetjük uborkaszezonnak, amikor egy-egy fogfehérítés, koccanásos baleset, vagy néhány fenyegető hívás elegendő volt ahhoz, hogy az újságok címlapjaira kerüljenek. Mostanság viszont mindenki a való világ 5. szériájára készül, és egyre kevésbé foglalkoznak Béciékkel, Gigiékkel és Szandikáékkal.

A villa plasztikcicája is tudja ezt, ezért is van az, hogy egyre kétségbeesettebb. Egyre kevesebb felkérést kap és úgy számol, hogy kb. nyár végéig még fogják hívni ilyen-olyan bulikba, de hogy utána mi lesz, azt nem tudni.

Ráadásul a nemrég vásárolt autójáról is kiderült, hogy valójában egy tragacs, melyet az előző tulajdonosa össze-vissza tört. Folyton csak gond van vele, pedig már százezreket költött rá. Hitelt szeretne felvenni, de nincs normális munkahelye, kezesnek pedig senki sem vállalkozik.

Ahogy mondani szokás: „Könnyen jött, könnyen ment!”. Nagy tanulsága ennek az egésznek, hogy ha az embernek lehetőségei adódnak az életben, akkor azt maradéktalanul ki kell használni, de nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy mi lesz a jövőben.

Szandikáék tündöklése hanyatlóban van, jönnek a való világ 5 leendő sztárjai, így az előző rész játékosainak lassan vissza kell térniük egy sokkal „valóbb világba”.

forrás: borsonline 


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...