casting, klisék és kilátástalanság
Reméli bekerül...és mi is!
Elkezdődött a való világ 5 szereplőválogatása. A műsorra több mint 38.000 ember jelentkezett, de ennek csak kb. a fele erősítette meg, hogy valóban részt kíván venni a műsorban. Természetesen most is akadtak szép számmal olyanok is, akik mások nevében, csak a poén kedvéért jelentkeztek.

De ha csak kb. a felét vesszük a fenti számnak, akkor is 19-20 ezer emberről van szó, ami valljuk be, nem kevés.  Magyarországon 10 millióan élnek, ami azt jelenti, hogy minden 500. ember jelentkezett a műsorba. Sőt, ha azt vesszük, hogy a 10 millióban benne van a csecsemőktől egészen a 274 éves emberig mindenki, a való világ 5-be pedig 18-tól 45 éves korig lehetett csak jelentkezni, akkor ez a szám még elképesztőbben hat.

Ezért ha legközelebb felszállunk a villamosra vagy buszra, akkor jusson eszünkbe, hogy a járművön tartózkodók közül legalább 1-2 potenciális jelentkező biztosan van. Érdemes tehát haverkodni, mert ki tudja, lehet, hogy melletted áll a jövő a. Ilyenkor jut eszembe a régi mondás miszerint: „Köszönj mindenkinek, mert nem tudhatod, hogy ki az apád!”

Vajon mi viszi rá az embereket, hogy vállalják azt, hogy több hónapra bezárják őket egy villába és minden lépésüket kamerák figyeljék? Nagyon sokan a régi jól bevált kliséket puffogtatják: „jó buli lesz”, „ki akarom magam próbálni”, „szeretek a középpontban lenni” stb.

De sajnos egyre többen vannak, akik a teljes kilátástalanság miatt próbálkoznak bekerülni. Valakinek tartozásai vannak. Olyan is akad, aki későbbi ajánlatok reményében jelentkezik.

A comment:com blog készített egy remek bejegyzést ezzel kapcsolatban, melyet ITT megtaláltok. (és igen, a fent látható csaj képét is megtaláljátok ott nagyban…ohhh yeah)


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...