VV4 Laci kőkeményen edz!


Nem csak a való világ 5 indul augusztusban, hanem VV4 Laci dan-vizsgája is akkor lesz.

VV4 Laci a villából való kijövetele óta nincs annyira reflektorfényben, mint a többi ismert villalakó. Őt inkább családi napokon vagy valamilyen sporteseményen lehet megtalálni. Most is épp egy nyilvános edzésen sikerült elkapni, ahol Laci mesélt a terveiről.

Jelenleg kőkeményen edz, ugyanis készül az augusztusi vizsgájára. Nagyon sok támogatást kap, akár barátoktól, akár edzőtársaktól. Mindene megvan, amire egy sikeres felkészülés során szüksége lehet. Egy valamit kivéve: László elmondja, hiányzik a „spirit”, tehát hiányzik belőle az az elszántság, lelkesedés, amely megvolt benne tizen- és huszonéves korában. Nyilván, ahogy idősödünk, úgy jönnek elő mindenféle problémák, amelyek hátráltatják az embert, és Laci ezt érzi is.

Azt gondolhatnánk, hogy ennyi idő elteltével végre sikerült a magánéletét a jó vágányra terelnie, de mint elmondja, a magánélete kaotikus. Pillanatnyilag nincs is barátnője, de ez nem is olyan nagy baj, mert inkább csak hátráltatná a felkészülését.

Laci beszélt a terveiről is. Ha sikerülne a vizsgája, akkor reményei szerint még ismertebb lenne, és talán tudna nyitni egy harcművész iskolát, főleg gyermekeknek. Elképzelése szerint nem pusztán a harcművészeten lenne a hangsúly, hanem a közösségen, a családias hangulaton. 

Kívánjuk neki, hogy tervei megvalósuljanak.




AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...