VV Seherezádé
A Blikk TV riporterének sikerült a Való Világ 5 2. -jának győztesét, VV Seherezádét szállodai szobájában utolérnie.

A 20 éves lány nagyon boldog, hogy bekerült a VV5 műsorába, és már nagyon izgul, hogy vajon mi lesz odabent. Mivel közvetlen típus, így biztosan jól ki fog jönni majd másokkal, de biztos lesz bent egy-két ember, akivel nem lesz felhőtlen a viszonya.

A beszavazóshow utolsó másodperceire - höz hasonlóan - ő sem emlékszik, mert ő is annyira extázisba kerül az eredmények láttán. Annyi maradt meg benne, hogy odafutott a barátnőihez, akik átölelték, és közben eldőlt valami.

Arra a kérdésre, hogy vajon miért került be a Szenvedélyes nők kategóriájába, a következőképpen válaszol: Ha kitűzök magam elé egy célt, azért mindent megteszek, hogy elérjem. A habitusom olyan, hogy mindig 100%-ot próbálok nyújtani, rendkívül odaadó és szenvedélyes vagyok.

A barátjával 2 éve vannak együtt, előtte nem volt még kapcsolata, és ahogy mondja, nem is lesz. A jelenlegi párja számára az első és utolsó.

Attól nem fél, hogy a villában bárkibe is beleesne, és a szexuális élet hiányát is jól tűri.

Amire a legbüszkébb, azok pedig a barátnői. Habár a mai világban a kétszínűsködés és egymás háta mögötti kibeszélés dívik, őneki szerencsére sikerült olyan barátnőkre szert tenni, akikre ez egyáltalán nem jellemző, sőt, segítik egymást amiben csak lehetséges.

A VV Seherezádéval készült interjút az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...