VV Cristofel
Cristofel nagyon csalódott
A Való Világ 5 első Párbajának vesztese, volt a vendége az RTL Klub Reggeli című műsorának, ahol pillanatnyi érzéseiről kérdezték.

Cristofel elmondja, hogy amikor meglátta az eredményt, azt, hogy övé a 41%, akkor egyszerűen megrémült. Egy rémálommal ért fel számára a tegnapi Kiszavazóshow eredménye. Rendkívül csalódott, mert szerinte mindent megtett azért, hogy megszeressék a nézők, próbálta őket szórakoztatni, de ez sajnos nem volt elég.

A tegnap estét a szüleinél töltötte és a Való Világ 5 első kiesője, is náluk töltötte az éjszakát.

Leginkább azért csalódott, mert ha sikerült volna megnyernie a játékot, akkor a szüleit kiutaztatta volna Kubába és Miamiba, hiszen ott élnek a rokonok, akiket már több mint 10 éve nem láttak. Ezenkívül természetesen anyagilag is talpra tudta volna állítani a családját, hiszen ahogy korábban is írtuk, nem élnek túl rózsás anyagi körülmények között.

Szerinte azért nyerte meg a Párbajt, mert az emberek látták, hogy egy játékos, aki nem igazán ártott senkinek, 9 darab jelet kapott, és a végén megsajnálták.

Cristofel egyébként a Reggeliben sem hazudtolja meg magát. Amikor Csonka András egy megállapodás komolyságára hívja fel a figyelmét, akkor így válaszol neki:

"Hát bakker, egy valóságshow-ban vagyunk. Ne legyen már minden olyan komoly!"

A Cristofellel készült beszélgetést az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.


Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...