VV Cristofel anyukája
Szülei és barátai mesélnek a villa skalpvadászáról
, aki a Skalpvadászok -ban győzedelmeskedett társai felett, már abban a 45 percben is felhívta magára a figyelmet. A Való Világ 5 műsorvezetője, gyakorlatilag nem bírt vele. Többet állt a műsor alatt mint ült, és még az utolsó másodpercekben is - amikor már nyílt a villa ajtaja - kitalált valamit, táncra kérte Balázst.

A Fókusz stábja riportot készített Cristofel szüleivel és barátaival, akik elmesélik, hogy milyen fiú is valójában Cristofel.

Óhatatlan, hogy egy-egy beszavazóshow alkalmával ne gondoljuk azt, hogy "Ááá, ez biztos kamu, ezt csak azért teszi, hogy bekerüljön.". Ugyanezt gondolták sokan kulcsos elszólásánál is, amiről legutóbb kiderült, hogy szintén nem átverés.

VV Cristofelnek is volt egy sokak által kétségbe vont állítása, miszerint sanyarú körülmények közül jön, és ha csak pár ezer forinttal is, de mindig segíti a szüleit.

Édesapja elmeséli, hogy valóban nem áll túl rózsásan a soruk.

Anyukája kubai származású, és évek óta nem kap állást. Apukája két műszakban dolgozik, de még így is nehéz a megélhetés.

VV Cristofel Vera beköltözése után a nyugiszobában mesélt erről az érzékeny lánynak. Elmondta, hogy két helyen dolgozik, és ebből az egyiknél szerzett jövedelmét egy az egyben a szüleinek adja, a másik munkahelyén keresett forintokból pedig a saját igényeit fedezi.

Így áll össze a kép, ugyanis sokakban felmerült, hogy ha tényleg olyan sanyarú a sorsa, akkor miért mászkál márkás ruhákban, és miért jár a legjobban felszerelt konditermekbe és szoláriumszalonokba.

Apukája mindezt megerősíti. Amikor VV Cristofel megkapja a fizetését egyből odamegy édesapjához, és átadja neki, mondván, ő ezzel járul hozzá a család költségvetéséhez.

Barátai szintén egy jószívű és magamutogató gyereknek írják le. Egy olyan srácnak, aki képes az utcán is bármikor táncra perdülni, és akinek szinte szenvedélye a csajozás.

A beszavazóshow alkalmával feltűnt VV Cristofel baráti körében a Való Világ 5 előtti szériából megismert VV Gombi is.

Gombi elmondja, hogy évek óta ismeri Cristofelt. Úgy ismerkedtek meg, hogy közös edzőterembe jártak. Először csak kötetlenül beszélgettek, majd végül barátság lett a dologból. Egyébként a szülők és barátok véleményét ő is csak megerősíteni tudja.

VV Cristofel tehát nem hazudott arról, hogy milyen körülmények közül jön, és a beszavazón bemutatott produkció is csak egy volt a sok közül.

Az viszont kérdéses, hogy vajon a skalpvadász srác vajon miért nem tud megnyílni odabent a VV5 villájában. Talán azért mert túl fiatal, és a többiek lenézik? Vagy esetleg ez a taktikája? Nem tudjuk.

Viszont az utóbbi hírek alapján, miszerint a jövő héten 2 ember biztosan kiesik a Való Világ 5 villájából, jobban teszi, ha összeszedi magát és megmutatja, hogy igenis tud ő szórakoztató lenni, különben eddig mutatott teljesítménye- és a nézők szavazatai alapján könnyen a villán kívül találhatja magát.



AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...