VV Vera és VV Gergő
Egy társkeresőn talált egymásra Vera és Gergő
Sokan csak egy jól felépített marketingfogásnak gondolták, amikor kijelentette az Érzékeny lelkűek alkalmával, hogy szívének kulcsa már ott van egy fiúnál, és hogy nyitni fogja e a zárat, az csak a rajta múlik.

A beszavazóshow-k alkalmával gyakran tesznek olyan kijelentéseket a versenyzők, amik nem fedik a valóságot, ezáltal is még több szavazatot bezsebelve.

Most mégis úgy tűnik, hogy Vera nem hazudott, és valóban van egy srác bent a Való Világ 5 villájában, aki nem csak hogy tetszik neki, de már kapcsolatba is került vele a VV5 adásait megelőző időszakban is.

Az Új Ász című napilap megtudta ugyanis, hogy Vera és már korábban kapcsolatba kerültek egy társkereső portál segítségével.

Gergőnek megtetszett a lány hirdetése, és fel is vette vele a kapcsolatot. A lánynak is szimpatikus volt Gergő, de szimpla levelezgetésén túl nem történt semmi. Még csak nem is találkoztak személyesen.

A "pár" akkor talált újra egymásra, amikor a Való Világ 5 válogatásai során egy időpontban hívták be őket. Ott felismerték egymást, és átbeszélték a korábban történteket.

Vera egy előző interjúban elmondta, hogy ő már túl van azon, hogy egy pillanat alatt beleessen valakibe. Számára több kell mint egy kacér pillantás, vagy egy édes mosoly. Hetekbe telik, mire őt valakinek sikerül meghódítania, de utána teljesen odaadó, és mindent megtesz a párjáért.

És hogy mit szól ehhez a többi VV5 villalakó lány?

, bár sokat beszélget az új lánnyal, és jó barátnőnek tartja, azért ő sem tudja leplezni, hogy Gergő miatt rendkívül féltékeny rá.

pedig pont a tegnapi összefoglalóban adott hangot annak, hogy mennyire unszimpatikus számára az új lány.
- "Elveszi a székemet, elveszi a nevemet..." - erre még hozzáfűzte: "És a pasidat!"

Több szerelmi szál van tehát kibontakozóban a Való Világ 5 villájában, az ember szinte csak kapkodja a fejét jobbra-balra, és ráadásul , a szűzfiú még be sem indult igazán ;-)
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...