VV Gergő és Csilla csókja
Csilla csókkal fogadta Gergőt
Ahogy az eddigi ok során mindig (pl. VV Annamária a Fókuszban, Cristofel a Fókuszban), a Fókusz stábja most is interjút készített a Való Világ 5 hatodik Párbajának vesztesével, vel.

Az aktuális Kiszavazóshow sokkal feszültebb hangulatban kezdődött, és sokkal feszültebb légkörben is zajlott, mint az eddigiek. Talán a Vera - Annamária Párbaj volt hasonló hangvételű, de ott is inkább vitte a prímet. elmondása szerint nagyon hozzászokott már a VV5 villaléthez, és nem szívesen válna meg tőle. Gergő pedig Párbajszűzként szintén rendkívül izgatott volt.

Gergő leginkább azt sérelmezi, és ennek hangot is adott a Párbaj során, hogy úgy ül a Párbajozóknak fenntartott székben, hogy odabent, a Való Világ 5 villájában egyetlen egy kiválasztójelet sem kapott. A villa Alfahímje egyébként is mélyponton volt a Párbaj előtti napon. A Kiszavazóshow napjára viszont letisztult benne minden, és a stúdióba lépve, meglátva családját és kint hagyott szerelmét - Csillát -, új erőre kapott.

Sajnos a Párbajon való aktivitása nem hozta meg a gyümölcsét, Vera nyerte ugyanis a show-t, így Gergő az, akinek távoznia kellett. Természetesen az eredmény láttán nagyon csalódott, de már alig várja, hogy családját magához ölelje, és újult erővel folytassa a VV5 villán kívüli életét.

A villa Szenvedélyes nőjével való kapcsolatában nem érzi, hogy hibás lenne. De ha ő hibás, akkor is az, mert szerinte a lánynak is őszintébbnek kellett volna lennie vele. Ha ugyanis Sehri a játék eközben elmondta volna nyíltan az érzéseit, akkor Gergő rögtön megálljt parancsolt volna ennek az egésznek.

A Gergővel készült riportot, és a Párbaj kulisszatitkait az "Elolvasom" gombra kattintva tekintheted meg.

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...