Szolidabb bulit szeretett volna.
Még most is a Veronika születésnapján történtekkel van tele a sajtó. egykori menyasszony jelöltje szolidabb bulit szeretett volna, de kicsúszott a kezéből az irányítás.

Leginkább VV Évára haragszik, aki képtelen volt uralkodni önmagán és ismét jelenetet rendezett.

Dopeman és Szandika is jelen voltak.
Ahogy korábban beszámoltunk róla (Veronika születésnapi buli - Képek és videók) Alekosz Veronikája hatalmas születésnapi bulit rendezett, amelyre meghívta az egykori VV4 szereplőket, illetve menyasszony jelölt társai közül is néhányat.

Veronikának még sosem ünnepelték meg a születésnapját ilyen keretek között. Sosem rendezett bulit, ezért is várta nagy izgalommal, és ezért is készült rá ennyire.

Az ital barátságokat teremt.
Legtöbben italt hoztak ajándékba, így nem csoda, hogy a buli felétől kezdve igencsak jó kedve volt az ünnepeltnek és az ünneplőknek egyaránt.

Jerzy-től Chipanddale táncost kapott.
És ahogy az lenni szokott, az ital nemcsak emelte a hangulatot, de agressziót is szült.

VV Éva összeveszett Veronika legjobb barátnőjével, akinek a lábán - állítólag  - el is nyomott egy csikket. De nem Veronika barátnője volt az egyetlen, akivel összetűzésbe került.

Egy fotóssal is szóváltásba keveredett, sérelmezte ugyanis, hogy korábban a Big Brother győzteséhez, BB Évához hasonlították és azt írták róla, hogy hasonlóan fogja végezni.

Már szent a béke.
Ezt az ügyet később tettlegesség nélkül megoldották. Olyannyira, hogy a fotós még ölébe is vette a villa törtetőjét, Dopeman pedig - mint mindig - valahogy "belekeverte" magát az eseményekbe.

De nem csak az épületen belül történtek incidensek.

A vendégek és az egyik szomszéd - aki nehezményezte, hogy a sok kocsi elállja az utat, és hogy túl hangos a zene - közötti vita odáig fajult, hogy a szomszéd pisztolyt rántott és rendőrt kellett hívni.

Veronika a buli után úgy kommentálta az eseményeket, hogy nagyon sajnálja ami történt. Nem örül neki, hogy a dolgok így végződtek, ő csak egy kis összejövetelt szeretett volna, ahol mindenki jól érzi magát.

Egy biztos, Veronika örökre emlékezni fog arra, hogyan is telt a 20. születésnapi bulija.

Dopeman TV (kiskorúaknak nem igazán ajánlott)




AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...