Való Világ 5 jelentkező
Nekünk is vannak ám elképzeléseink ;)

Herman Péter, a Való világ 5 kreatív producere az Új Ásznak elmesélte, vajon mi alapján válogatják ki a jelentkezőket az egyes fordulókban.

Augusztus végére meg kell lennie azoknak az embereknek, akik közül a nézők fogják eldönteni, hogy ki kerüljön a VV 5. szériájába.

Ahogy korábban írtuk, a készítők valamelyest el szeretnének térni az eddigi elvektől. Nem feltétlenül az extremitás irányába nyitnak, sokkal inkább olyan embereket keresnek, akik az "ármány és szerelem" szlogennek a leginkább megfelelnek.

Herman Pétertől megtudhatjuk, hogy a válogató első fordulójában azokat az embereket választják ki, akiknek a kommunikációs szintjük megüti az általuk felállított mércét és / vagy valamilyen szempontból feltűnő jelenségek.

A második fordulóban a nyitottság kerül terítékre. Vajon mennyire képesek a kamerák előtt megnyílni, egy történetet elmesélni úgy, hogy nem érzik magukat frusztrálva, mindenféle görcsösség nélkül képesek akár órákat is a kamerák előtt lenni. Nagyon fontos forduló ez. Ugyanis sokan vannak, akik azt hiszik magukról, hogy "rendkívül poénos és elragadó figura vagyok", csak amikor oda kerül a sor, és a kamerák előtt kell bizonyítani, akkor leblokkolnak. Márpedig egy több hónapon keresztül tartó műsorba ilyen embereket nem lehet beválogatni.

A harmadik kör pedig arról szól, hogy hogyan viselkednek a kamerák előtt. Míg a másodikban inkább agyban kell helytállni - nem leblokkolni -, addig itt sokat számít, hogy az adott embert "szereti e a kamera".

Egyik legfontosabb feladatuk a készítőknek, hogy kiszűrjék azokat az embereket, akik egy korábbi széria valamely ismert alakját próbálják majmolni. Ilyenekre semmi szükség, és a vezetőség nem is tolerálja a hasonló eseteket.

Tibek már biztos nem lesz a Való világ 5 játékosa.
Hogy mennyire más típusú embereket keresnek és mennyire komolyan veszik a válogatót a készítők, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy öccse, Tibek már nincs játékban, kiesett a selejtezők során.


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...