Vajon mi jár a fejében?
A Való világ 4 győztesén, on kívül a másik egykori lakó, akiről annyiféle negatív kritika és újságcikk megjelent az utóbbi időben, az nem más, mint Baukó Éva.

Éváról mindenki tudta már a villabeli léte alatt is, hogy rendkívül forrófejű, "ami a szívén az a száján" típus és nagyon ért ahhoz is, hogy komoly konfliktusokba keveredjen.

Azt hinné az ember, hogy több hónapnyi villabeli élet után az egykori lakók számot vetnek önmagukkal, és elgondolkodnak azon, hogy vajon mi az amit rosszul csináltam / csinálok. Ez nem is lenne olyan nehéz, hiszen ha bárki is közülük memóriazavarral küzdene, segítségül tudják hívni a felvételeket, amelyek feketén-fehéren bemutatják, ki hogyan is viselkedett.

A probléma ott kezdődik, amikor az egyfajta indikátorként viselkedő közönség részéről nem érkeznek olyan visszajelzések, amik felhívnák a figyelmet arra, hogy az adott illető valamit rosszul csinál. Ilyenkor utolsó támasz a család marad, akinek nem csak az a feladata, hogy mindenben kiálljon a családtag mellett, hanem az is,hogy ha úgy látják, hogy a szerettük eltévelyedett, akkor határozottan adják tudomására, hogy az út, amit követ, az rossz.

Kívülről nehéz eldönteni, hogy vajon kinek van igaza. Azt is tudjuk, hogy az újságok szeretnek ferdíteni. Azt viszont a vak is látja, hogy a villa egykori törtetőjénél nincs minden rendben.

A VV4 fináléja után néhány hétig nem igazán lehetett róla hallani. Ahogy Gigi is említette (VV Gigi Éváról - Bejátszik az alkohol) először azt hitték, hogy a villabeli viszályok után, talán idekint felhőtlen lesz a viszonyuk. Ezután tört ki a híres Facebook-os balhé, amelyben Éva meggyanúsította a  Rácz testvéreket, hogy ők tették ki a telefonszámát az egyik felhasználó üzenőfalára. A következő videóban Éva erről beszél:

Ezután szinte nem volt olyan hét, amikor Éva ne került volna a középpontba valamilyen balhéjával.

Összeveszett Alekosszal, majdnem összeverekedett egy fotóssal, Veronika barátnőjével is csúnyán összekapott, különböző nyilatkozataiban rendkívül sértő mondatokat vág Alekosz fejéhez (Éva: Alekosz egy meleg senkiházi Jancsi), és még az RTL Klub-ot is negatív színben tünteti fel.

A legfurcsább az egészben, hogy ennyi balhé után, akárhányszor is készül vele riport, mindig elmondja, hogy minden rendben van, az emberek szeretik, ennél jobb már nem is lehetne:


Ennek némileg ellentmond az, amit az Új Ász című napilap derített ki. Miszerint Éva nem is nagyon beszél a szüleivel, az anyukája egyébként is rossz anyagi körülmények között él, édesapja pedig alig várja, hogy leülhessen a lányával, és "kimenekítse" ebből a világból, legalább csak egy kis időre.

A kiborulások és viszályok mögött minimum 2 dolog rejtőzhet.

Az egyik Éva nem titkolt pánikbetegsége, amely - mint édesanyja elmondja - családi betegség, nem tehetnek róla.

A másik pedig Éva ambíciói. A göndör lány mindig is a médiában szeretett volna elhelyezkedni. Már a Való világ előtt is szerepelt a Bár 2.0 című valóságshow-ban, amely nem úgy alakult, ahogyan szerette volna, és az sem titok, hogy a Való világ show-ba végső elkeseredésében jelentkezett.

Úgy tűnik viszont, hogy a VV sem hozta el neki a régóta áhított műsorvezetői állást. Ugyanis az RTL Klub, ha műsorvezető hölgyeket keres, mindig Anikóhoz és Gigihez fordul, a villa törtetőjét pedig hanyagolja. Képzeljétek mit érzett Éva, amikor kijött a villából, és az a két lány vezette az akkor még legjobb barátjának számító Alekosz műsorát, akikkel a legnagyobb rivalizálásban volt bent a villában.

És erre még csak rátett egy lapáttal VV Gigi legutóbbi nyilatkozata, miszerint "Éva nem alkalmas arra, hogy gyermeket vállaljon.".

Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Amikor az Új Ász című napilap felhívta ezzel kapcsolatban, sírógörcsöt kapott és letette a telefont, miközben azt mondta, hogy "külföldre fog menni, mert teljesen kikészítik".

Vajon Éva tényleg teljesen kikészült, vagy csak a sajtó fújja fel ezt a dolgot? És ha már a médiában szeretne dolgozni, vajon okos dolog azt a csatornát szapulni, amely gyakorlatilag ismertté tette?

Éva forrófejűsége sokszor megkeserítette már mások, és a saját életét is. Talán érdemesebb lenne lehiggadni, és elszámolni 10-ig, amikor bárki, bármiről is kérdezi. Az élet sokkal egyszerűbb és könnyebb lenne számára.


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...