Nagy figura a Hajdú Steve.
A Való Világ törtetője a Reggeli című műsorba volt hivatalos a minap, ahol érdekes beszélgetést folytatott a műsorvezetőkkel, különösen Hajdú Steve-vel.

Azért érdekes az egész, mert a beszélgetés 2 teljesen különböző síkon zajlott.

Volt Éva - aki mondta a saját mondókáját - valamint Ördög Nóra - aki pedig udvarias módon meghallgatta és tanácsokkal próbálta ellátni a göndör villalakót -. És volt Hajdú Steve, aki annyi hülye beszólást ejtett el ezalatt a pár perc alatt, mint egy Stand-up comedy-s fél óra alatt.

Éváról kiderült, hogy terhes. Méghozzá gondterhes!  Teljesen kikészült az elmúlt hetek eseményei miatt.

Kezdődött azzal, hogy a Dopeman TV-nek elég meghökkentő nyilatkozatot adott (Éva: Alekosz egy meleg senkiházi Jancsi). Aztán összeverekedett egy újságíróval / fotóssal. Majd pedig kiderült, hogy még a szüleivel sem beszél. (VV Éva - Mi folyik Gyöngyösön?)

Mint megtudhatjuk, az események nem egészen úgy zajlottak, ahogy azt a média tálalta.

A nyilatkozatot nagyon sajnálja, de "felöntött a garatra", mint mondja, "megesik az ilyen". A verekedést a fotós kezdte, a szüleivel pedig nagyon jó a viszonya. Szerinte a média egyszerűen rászállt, mert tudják, hogy mindent a szívére vesz, így könnyű célpontnak tekintik.

Miközben Éva ezeket előadta, Hajdú Steve is sziporkázott.

Mióta ez a figura van a Reggeliben, még akkor is megnézzük a műsort, ha egyébként a vendégek nem is annyira érdekelnének. Annyit azért meg kell jegyeznünk, hogy nem biztos, hogy jó a meghívott vendéget ennyire kifigurázni, de ez most kimondottan jól sikerült. Érdemes megfigyelni, hogy Éva egy idő után már csak Nórának mondja a dolgokat, mert rájön, hogy Steve-vel nem sokra megy. A múltkor egyébként kísértetiesen hasonló eset történt. (Folytatódik a nyilatkozatháború)

A videóban olyan gyöngyszemeket hallhatunk, mint pl.: "A lélek készen, de a test még oly erőtlen", "Éva terhes!", "Nem csinál semmit, csak szoknyát rángat, és felönt a garatra.", "Velem nem, és Nórával sem.".

Egyik szerkesztőtársunk megígérte, hogy kicsit "megberheli" a videót, fogtok majd röhögni rendesen.

De addig is itt az eredeti:




AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...