VV Gombi Anikó haját is szebbé varázsolta.
Nem sokat hallani manapság a villa egykori szépfiújáról, Gombár Gáborról. A hírek inkább a Való Világ 5 előkészületeiről, illetve Éva, és Zsófi zűrös ügyeiről szólnak.

Ez persze nem azt jelenti, hogy számára megállt az élet. Sőt!

Sikeres vizsgát tett fodrászatból, és remek álláslehetőséget kapott Budapest egyik legpatinásabb fodrászszalonjában, a Zsidró Szalonban.

Gombitól megtudhatjuk, hogy bár nehéz bekerülni ebbe a szalonba, de talán Zsidró Tamás látta benne a tehetséget, valamint a kellő alázatot ahhoz, hogy szerződést ajánljon neki. Mint mondja, "nincsenek sztárallűrjei", mindent megcsinál, ami a fodrászattal kapcsolatos. Egyszerűen imádja a munkáját, és különösen nagy öröm számára, hogy ott dolgozhat.

Anikó elégedett volt az eredménnyel.
Nádai Anikó elmeséli, hogy mivel a lányok nem szeretnek sokat foglalkozni a hajukkal, ezért a villán belül mindig Gábor volt az, akit megkértek, hogy tegye rendbe a frizurájukat, aminek mindig eleget is tett.

Ezért is különösen örült, amikor felajánlotta neki Gombi, hogy - immár a Való Világ villán kívül -, gyönyörű hajkoronát varázsol számára.

Anikó végül nagyon elégedett volt az eredménnyel, a villa szépfiúja pedig örült, hogy ismét mosolyt csalhatott a szépség arcára.




AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...