Kap hideget, meleget rendesen.
"Lelki sérült", "hányingert keltő és rossz az ágyban", "sóher", "rossz ajánlólevél". Ez csak néhány azon jelzők közül, melyeket a VV4 győztesére az utóbbi napokban ráaggattak.

Mivel nem szerettünk volna minden egyes apró hírnek új bejegyzést írni (mi a minőséget képviseljük, nem a mennyiséget), ezért összefoglaljuk ezeket nektek röviden.

Mint mindannyian tudjátok, a hétvégén kerül megrendezésre a Hungaroringen a Forma 1 Magyar Nagydíj. nak a nőkön kívül a másik nagy hobbija az autók. Nem is inkább a sebesség, hanem a technikai része az egésznek.

Ezért is szeretett volna nagyon kijutni Mogyoródra (nem, nem a tiédre), méghozzá olyan jeggyel, amellyel szemügyre veheti a boxutcában álló versenyautókat.

Hogy sajnálta e rá a pénzt, vagy csak simán spórolni akart, azt nem tudjuk, de a Facebook üzenőfalára egy ilyen kiírást tett, amit később eltávolított:

-"Nemsokára startol a Magyar Nagydíj! Régi vágyam, hogy ott lehessek a Ringen az autók és a pilóták között a futamon - Esetleg valaki nem tudna biztosítani számomra egy darab Paddock belépőt? Nagyon hálás lennék érte!"

Ez sokakban megrökönyödést váltott ki, ugyanis, ha valakinek, akkor Alekosznak jól megy a szekér manapság. Nem kimondottan a havi egymillió forintra gondolunk, hanem arra a rengeteg fellépésre, melyre nap mint nap hivatalos.

Később a Napi Ász Online-nak úgy nyilatkozott, hogy "Hirtelen felindulásból írta ki, és nem is érti, miért olyan nagy dolog ez. Egyébként is fellépése lesz akkor, szóval még otthonról sem fogja tudni nézni a futamot."

A másik hír Alekosz kapcsán, az az, hogy pszichológushoz jár. Ezt az anyukája, Vája és a volt barátnője, Tünde is megerősítette az Új Ásznak. Bár amit az anyuka mondott, az elég érdekes, idézzük:

- "Nem hiszem, hogy neki pszichológusra lenne szüksége. Lehet, hogy csak ki akarja faggatni a szakembert, vagy esetleg ő ad neki tanácsokat."

Olga hónapok óta állástalan.
Az sem egy pozitívum, hogy akivel kapcsolatba kerül, attól menekülnek a cégek és szponzorok. Így járt - elmondása szerint - a feleségkereső orosz kislánya, Olga is.

Nem kap állást, mert valahányszor kiderül, hogy Alekosz műsorában szerepelt, akkor a cégek kijelentik, hogy "nem kívánnak olyan embert foglalkoztatni, aki Alekosszal egy műsorban szerepelt, mivel nem akarják, hogy a nevüket összemossák az okostojáséval"

Végezetül pedig Veronika rúg még bele utoljára egykori szerelmébe, mondván "Alekosz az ágyban? Haggyuk már...még elhányom magam..."

Szó se róla, tényleg összecsaptak felette a hullámok. Vagy esetleg ez is csak egy összehangolt támadás, amelyről Éva is beszélt korábban magát illetően (VV Éva terhes - Vicces beszélgetés a Reggeliben)? Nem tudjuk.

Azt viszont sejtjük, hogy a VV4 győztesét ezek a hírek nem igazán hozzák lázba. Ő éli a maga életét, és úgy van vele, hogy aki szereti szereti, aki nem, az nem. Hamarosan úgyis jön a Való Világ 5, így "addig üsd a vasat, amíg meleg" alapon nem is baj, hogy cikkeznek róla, hiszen minél tovább a köztudatban marad, annál inkább be tudja biztosítani a későbbi megélhetését.

kép forrása: RTL KLUB és Birton Szabolcs 


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...