VV Éva szerint nagyképű és pökhendi.
A Reggeliben Baukó Évát látták vendégül, aki ismét éles kritikát fogalmazott meg Alekosszal szemben.

Több hete tart a viszály Alekosz és Éva között. Mindenféle újságokban, műsorokban üzengetnek egymásnak. Rossz látni, hogy több hónapig tartó, egymást kölcsönösen segítő kapcsolat ilyen véget ér.

Éva ismét elmondta, hogy Alekoszt pökhendinek tartja, és azért mert megnyerte a VV-t, még nem kellene ilyen nagyképűnek lennie. Utalt arra az esetre is, amikor az RTL Klub épületében találkoztak, de a villa bikája nem is köszönt neki.

A készítők szerették volna megadni a lehetőséget Alekosznak is, de ő inkább egy levelet írt. Ebben a levélben kifejti, hogy szerinte Éva egyszerűen csak irigy és még csak az időt sem fogja rá pocsékolni. Rosszul esett neki, hogy nem ment el a házavatójára és vele ilyet csak egyszer lehet megtenni. A levél pikantériáját az adta meg, hogy Hajdú Steve a levél felolvasása közben a görögöt parodizálta.

Hajdú Steve Alekoszt parodizál.
Éva erre úgy reagált, hogy azért nem ment el, mert fogfehérítésen volt.

A videót egyébként azoknak is érdemes megnézni, akik szerint már unalmas ez az állandó nyilatkozatháború. Ugyanis olyan gyöngyszemek vannak benne, mint pl. Éva képtelen megállni, hogy ne mondja ki egy-egy újság nevét, vagy pl. Alek sokat köszönhet Olivérnek. Erre Steve: "sokat is szokott neki köszöngetni", stb.


Hogy ennek az egésznek mi lesz a vége, azt nem tudjuk. De talán abba kellene hagyni az egymásnak való üzengetést, és egy kis időt szakítani arra, hogy személyesen beszéljék meg egymással a problémáikat.
Címkék:,


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...