Még Tibi bácsival is összefutott.
A VV4 győztese folytatja a fesztiválozást. Több ismert emberrel is találkozott és a rajongók sem kímélték.

Ahogy azt korábban írtuk, is meglátogatta az EFOTT nevezetű fesztivált, méghozzá a tőle megszokott - egyáltalán nem fesztiválos hangulatot idéző - ingben és nyakkendőben.

Villa görög lakóját milliók ismerik, így egy lépést sem tud tenni anélkül, hogy ne botlana rajongó emberekbe.


Mindenki egy ölelést, egy fényképet szeretne, sokan pedig különböző kérdéseket tesznek fel neki a villabeli- és a villán kívüli életről, amire Alekosz szívesen válaszol. Igaz, a fényképezések során sokszor nehezen találja a kamerát, a tekintete másfelé kacsingat.

A kamera a másik irányban van...
De nem csak rajongókkal futott össze rövid körútja során.

Találkozott a pöttyös labdás Tibi bácsival is, aki ellátta néhány jótanáccsal azzal kapcsolatban, hogy az élet nem mindig fenékig tejfel. Ha pedig az életében valamikor is mélypontra kerül, akkor töltekezzen fel a boldogabb pillanatok emlékeiből.



Összefutott még a kalapos királlyal, Takács Nikolas-szal is. Elárulta, hogy ő volt a kedvence, mondta is a villában, hogy "ha nem ő nyer, akkor annak beláthatatlan következményei lesznek".

Alekosz nagyon tiszteli és szereti Nikolas-t.
Meg szerette volna hívni egy kóser szilvapálinkára, de Nikolas nem iszik alkoholt, koncert előtt pedig főleg nem.

A koncerten is inkább a nőket bámulta.

Annak ellenére, hogy a koncerten is folyton a csajokat mustrálta, a végén elmondta, hogy nagyon tetszett neki, és örülne, ha máskor is lenne lehetősége arra, hogy közös rendezvényen szerepeljen Takáts Nikolas-szal .


forrás: RTL KLUB

AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...