Kis aranyos.
További jelentkezők képeit láthatjátok és a mellékelt videón megtudhatjuk azt is, hogy miért jelentkeztek a VV5-be.


Mondtuk már, hogy gyúrunk vazze?
 Pénz, hírnév, buli. Ezek a varázsszavak, amelyek motiválják a jelentkezőket.

Plasztikcicák kategóriában indulna.
Érdekes, hogy akárhány videót tekintünk meg - különböző médiumoktól - van néhány figura, akiket mindenki megtalál, de talán ez nem véletlen. Kíváncsiak vagyunk, hogy a megkérdezett emberek közül vajon hányan fognak legalább a beszavazó show-ig eljutni.

Az idióta törtető.
Az jelentkezők még be sem jutottak, de már tudják, hogy kb. milyen kategóriába tennék be saját magukat. Lehet, hogy ők tudnak valamit, mert ha odafigyelünk, akkor a gyúrós figura említ olyasmit, hogy "unokatestvér, vagy rosszfiúk kategóriájába tenném be magunkat".

Ha a "biológia szükségletek" kerülnek szóba, akkor vannak akik egyből rávágják, hogy "Simán!". Mi azért kíváncsiak lennénk arra a "sima" ügyre, főleg azok után, hogy a Való világ 4-ben még csak a fürdőruhát sem vették le a lányok (egy-két kivételtől eltekintve).

Reméljük, hogy imánk meghallgatásra talál.
Férfitársaink számára bizakodásra adhat okot az, hogy akárhány videót nézünk meg a castingokról, mindig akad néhány csinos kislány, akiket szívesen látnánk a villán belül. Például az utolsó képen szereplő hölgyike is ilyen, akinek a barátjának a pólójáról még a híreket is elolvashatjuk.



AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...